Invajo - Events tool

Välkommen med din ansökan!

 

Längtar du efter att få njuta av sommaren, lugnet och ett avkopplande avbrott från vardagen? Vill du vara nära havet och vackra Österlen? Vill du njuta av skog och sjö mitt i Skåne? Eller fjällsemestra uppe i Sälen? Nu bjuder Barncancerfonden Södra in dig som medlem hos oss till att ansöka om en vecka under sommarsäsongen på våra rekreationsanläggningar.

Möllegården ligger på vackra Österlen, bara någon kilometer från Sandhammaren. Här finns möjlighet för två familjer att hyra; en familj i Möllan och en familj i huset. I menyn till höger hittar du mer information om priser och bytesdagar för Möllegården. 

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger precis vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön. Här finns möjlighet för fem familjer att hyra. I menyn till höger hittar du mer information om priser och bytesdagar för Tjörnarp.

Våra två lägenheter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen, mitt i Lindvallens skidanläggning. Här finns möjlighet för två familjer att hyra. I menyn till höger hittar du mer information om priser och bytesdagar för Lindvallen. 

Vilka datum gäller det?
Ansökan gäller sommarsäsongen, vilket omfattar följande veckor för respektive anläggning:

  • Möllegården: vecka 23 - vecka 35 (vecka 23 inleds med fredagen den 4 juni och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends från den 30 april - 3 juni, samt den 3 september - 30 september.
  • Tjörnarp: vecka 23 - vecka 35 (vecka 23 inleds med fredagen den 4 juni och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends mellan den 30 april - 3 juni, samt den 3 september - 30 september.
  • Lindvallen: vecka 27 - vecka 35 (vecka 27 inleds med fredagen den 2 juli och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends mellan den 3 september - 30 september.


Hur anmäler jag mig?

Fyll i anmälan nedanför inbjudan. I samma ansökan kan du ansöka till antingen en av anläggningarna, två av dem eller alla tre. Välj de anläggningar du vill ansöka till nedan. 

På grund av nya regler gällande vår försäkring och brandsäkerheten på våra rekreationsanläggningar behöver vi namn på alla de som kommer att bo på anläggningen medan du hyr den. Detta är helt och hållet för din och din familjs säkerhet – för att vi ska veta vilka som befinner sig på anläggningen ifall olyckan skulle vara framme. Om du redan nu vet vem du kommer att resa med, ber vi dig därför att ange namnen på dessa i din ansökan.

OBS! Kom ihåg att de gäster du eventuellt bjuder även behöver vara medlemmar eller stödmedlemmar hos oss. Vänligen kontakta administratör Emma Andersson för mer information. 

Efter din intresseanmälan kommer du att få en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan via mail.

Sista dagen för anmälan är 5 april. Du kommer att få besked om tilldelning i mitten av april. Då det finns ett begränsat antal veckor, tillämpar vi vår medlemspolicy.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ansökan till Möllegården
5 april 2021 (23:59)
Stängd
Ansökan till Tjörnarp
5 april 2021 (23:59)
Stängd
Ansökan till Lindvallen
5 april 2021 (23:59)
Stängd
Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.