Invajo - Events tool

Tarabband

Rådhustorget
Landskrona
Visa på karta
9 juli 2021
19:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Rådhustorget
Adress
Datum
9 juli 2021
Tid
19:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Tarabband

Fredag 9 juli kl. 19: Tarabband
 
De allra bästa konserterna är de som finns kvar i dig under lång tid efteråt, som gripit tag i dig och gjort dig totalt överväldigad. Tarabband är en konstellation som gjort sådana konserter till återkommande regel snarare än undantag.

Denna Malmöbaserade grupp tar sin publik på en multikulturell resa genom ljudlandskap som härstammar från Bagdad – via Paris och Medelhavet, en avstickare i Kairo för att sedan komma tillbaka till den skånska myllan.

Tarabband leds av karismatiska frontkvinnan Nadin Al Khalidi, som år 2001 flydde från krigshärjade Irak till Sverige, vars texter präglas av känslostormar och vikten av att hitta kärleken mellan alla kulturer. Bandets säregna folkmusik som mixar västerlandet med mellanöstern är medryckande och beroendeframkallande, en mix som hyllats av många.

Med två studioalbum och två livealbum i ryggen besöker Tarabband äntligen Landskrona. Fredagen 9 juli står de på Rådhustorgets scen och tro oss, det är verkligen på en livescen ni ska uppleva bandet!

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
Avstånd mellan de olika bokningarna
Anpassad information via högtalare 
Fler evenemangsvärdar på plats 
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.

Hjärtligt välkomna!