Invajo - Events tool

Priser för Möllegården

Möllegården ligger på vackra Österlen, 2 mil från Ystad, Simrishamn och Tomelilla och drygt 3 km från en av Sveriges vackraste sandstränder: Sandhammaren.

Huvudbyggnaden på 300 kvm rymmer två familjerum (varav det enda tyvärr är avstängt på grund av Covid-19), ett stort kök samt fina gemensamma utrymmen för rekreation och lek.

Den fantastiska Möllan från 1832 är på 150 kvm och har sju fasta sovplatser plus barnsäng, samt ett litet kök och toalett med dusch.

Möllegården erbjuder en möjlighet att få komma bort från vardagen för lugn och ro, samt utbyte av erfarenheter med andra i en liknande situation. På gården finns även pool, jacuzzi, lekplats och en motorikbana.

De datum som är aktuella för ansökan gäller vecka 23 - vecka 35 (vecka 23 inleds med fredagen den 4 juni och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Under dessa veckor är det endast möjligt att hyra Möllgården veckovis. Bytesdag är fredagen.

Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends från den 30 april - 3 juni, samt den 3 september - 30 september.

Nedanstående veckopriser gäller för våra medlemmar under hela sommarsäsongen:
  • A-medlem: 1 500 kr
  • B-medlem: 2 500 kr
  • C-medlem: 7 000 kr

Om du är osäker på vilken medlemsstatus du har kan du alltid läsa mer på vår hemsida, eller kontakta Emma Andersson på telefon: 070-199 11 64 eller e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

Här kan du läsa mer om Möllegården.

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.