Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
12 maj 2021
Tid
10:00

Program 12 Maj

#TFTSWEDEN DIGITAL

Lär dig möta den medvetna måltidsresenären!
Morgondagens internationella måltidsresenär lägger stor vikt vid hållbara val, naturliga och hälsosamma upplevelser samt växtbaserade alternativ vid matbordet. I vårt nästa avsnitt av #TFTSWEDEN DIGITAL diskuterar vi hur i besöksnäringen på ett konkret sätt kan möta dessa förväntningar i sina upplevelseerbjudanden. 

Uppfattningen om svenskarna som ett välmående folk gör att den medvetna måltidsresenären förväntar sig hälsosamma och naturliga val på sitt restaurangbesök i Sverige - i form av lokala råvaror samt naturnära och hållbara ingredienser.
I sändningen kommer vi att få lära oss lite mer om hur man kan leverera detta på kreativa och innovativa sätt, av 4 entreprenörer som i sina måltidsutbud verkligen personifierar den medvetna resenärens höga förväntningar.

I sändningen får du träffa:
Joel Lindquist - Malmö mat och chokladstudio
Niki Sjölund - Växthuset 
Ulrika Krynitz - UrNatur 
Birgit Malmcrona och Johan Backéus - Naturaj

Följ med oss på en matnyttig timme!

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.