Invajo - Events tool

Trivselregler för anläggningarna

Följande trivselregler gäller för samtliga av Barncancerfonden Södras tre rekreationsanläggningar. Läs gärna igenom dessa innan din vistelse.

Ta hand om anläggningen. Våra rekreationsanläggningar drivs av frivilliga och ideella krafter samt genom gåvor från privatpersoner, föreningar och företag. Vi ber därför våra hyresgäster ta väl hand om sakerna, i och utanför huset, så att många kan få uppleva en härlig miljö. Följ noga den städlista som finns i bokningsbekräftelsen och lämna stugan/lägenheten så som du själv skulle vilja hitta den.

Visa omtanke, hänsyn och respekt för dina medmänniskor. Du är sällan helt ensam på våra rekreationsanläggningar, då flera familjer har möjlighet att hyra samtidigt. Om du inte känner familjen som bor intill kan det vara svårt att veta vad just de går igenom. Var noga med att visa omtanke, hänsyn och respekt genom att vara lyhörd och uppmärksam på de som hyr samtidigt som du och din familj. Anläggningarna ska vara till för alla, och ibland krävs det att vi är lite extra snälla och förstående gentemot varandra.

Övriga regler för allas trivsel:

  • Vi tillåter inte att någon tältar eller bor i husvagnar/husbilar på någon av anläggningarna.
  • Husdjur är förbjudna.
  • Det är absolut förbjudet att röka såväl inomhus som på alla gemensamma och allmänna ytor utomhus.
Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.