Invajo - Events tool

Emeet Göteborg

Place
Scandic Crown
Date
September 12, 2019
Time
08:30

Rules and conditions

Alla biljetter granskas manuellt efter anmälan. Är du inte en e-handlare så erhåller vi oss rätten att avboka din biljett, du kommer då att få ett meddelande att din bokning har avbokats. Detta betyder att den QR-kod som var bifogad i ditt bekräftelsemejl inte längre är giltig.Villkor som du godkänner genom att ansöka:
 
Emeet är kostnadsfritt (med vissa undantag).
Om du är en leverantör måste du vara partner till Emeet för att kunna delta på eventet. För att bli det kontakta: marknad@ehandel.se.
Om du registrerar dig för en biljett och inte närvarar på evenemanget eller avbokar dig i tid (minst 24 timmar innan det börjar) så kommer du att debiteras för våra kostnader. Tänk på att du tar upp en plats från en annan e-handlare som hade kunnat dela kunskap eller lära sig nya saker, om du inte avbokar dig i tid.
Du faktureras 1500 kr exkl. moms om du inte dyker upp på dagen eller kvällen.
Du faktureras 3000 kr exkl. moms om du var registrerad för både dag- och middagsbiljett men inte dyker upp på någon av dessa.
Emeet är bara för e-handlare (leverantörer tas bort omedelbart).
Om du är leverantör kan du endast delta genom att vara partner till Emeet.
Om du är student, kan du ej ansöka om biljett i detta stadiet, studentbiljetter släpps i mån av tillgång.
E-handlare är man om man har ett registrerat företag eller är anställd på ett företag - som har en webbutik som i dagsläget säljer varor. En webbutik säljer varor under sitt eget namn och har köpflödet på sin egen hemsida.
Alla dessa definitioner utgår ifrån att egen e-handel, eller anställning hos ett e-handelsföretag, är det som är din huvudsakliga verksamhet. Exempelvis om du både är leverantör och e-handlare så klassificeras du efter det arbete du utför 8-17 på dagarna och var du är avlönad. Om du på dagarna jobbar för en leverantör men vid sidan av driver e-handel, klassificeras du alltså som leverantör.
Riskkapitalister som jobbar aktivt med sina investeringar är det undantagna kravet på att vara e-handlare.
Branschföreningar, Inkubatorsverksamheter och Science Parks är undantagna kravet på att vara e-handlare.
Emeet skapas av och tillsammans med alla deltagare (det finns ingen publik).
Det finns inget färdigt program, det finns inga bokade föreläsare och det finns ingen publik på Emeet.
Emeet skapas av dig ihop med de andra deltagarna. Om ingen sätter upp ämnen på ”Gridden” så blir det inga diskussioner. Alla är likställda på Emeet, du behöver inte vara rädd för att du kan mer eller mindre eller säger fel saker. Vill du veta något, skriv upp det på Gridden, vill du berätta om något, skriv upp det på Gridden.
 
Vi kommer att fotografera och filma under eventet och vi erhåller oss rätten att använda detta material för att marknadsföra våra event. Önskar du att inte vara med på bild, mejla oss på: event@ehandel.se.
 
När du ansöker om en biljett så måste du godkänna att ditt namn, jobbtitel, företagsnamn och mejladress kommer att stå med på den officiella deltagarlistan. Med din ansökan ger du oss också rätt att skicka ut information om andra event, information och erbjudanden. Önskar du inte få utskick av oss kan du avregistrera dig genom att skicka mail till info@ehandel.se.