Invajo - Events tool

Info om Covid-19

I samband med den nya pandemilagen har Barncancerfonden Södra fattat beslut om att införa en maxgräns på 8 personer på sina rekreationsanläggningar.

Den nya pandemilagen innebär bland annat att lokaler som hyrs ut ska ha en deltagargräns om max 8 personer, detta i enlighet med den beslutade begränsningsförordningen. Barncancerfonden Södra följer den svenska regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och riktlinjer och har därmed beslutat om ett maxantal på 8 personer per sällskap om man hyr en stuga eller lägenhet genom föreningen.

Vad innebär detta i praktiken?

Möllegården finns det möjlighet för två familjer/sällskap att hyra Möllan respektive Nils Holgersson (Bombi Bitt är avstängt tills vidare). Maxgränsen på 8 personer är sänkt till 7 personer på Möllegården, eftersom det är antalet sängplatser både i Möllan och i Nils Holgersson.

I Tjörnarp finns det möjlighet för fem familjer/sällskap att hyra en stuga i Tjörnarp. Maxgränsen på 8 personer sänks därmed till 6 personer i Tjörnarp, eftersom det är antalet sängplatser i respektive stuga.

I Lindvallen innebär detta en maxgräns på 8 personer per familj/sällskap.

Övriga riktlinjer gällande Covid-19
Med anledning av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens riskbedömning gäller nedanstående regler och riktlinjer för den som vill hyra en stuga eller lägenhet via Barncancerfonden Södra. Detta för att inte bidra till spridning och för att värna om våra medlemmars hälsa.
  • Observera att man som hyresgäst alltid hyr och vistas på anläggningen under eget ansvar.
  • Åk inte till rekreationsanläggningen om ni känner minsta symptom. Stanna hemma, det finns alltid en möjlighet att åka vid ett annat tillfälle.
  • Gemensamma ytor används under eget ansvar, men vi rekommenderar att ni begränsar antalet personer per tillfälle och endast umgås med de personer ni valt att resa med. I enlighet med rådande rekommendationer ska detta i nuläget helst vara den närmaste familjen, inte utomstående släkt eller vänner.
  • Det är alltid viktigt att städa och vädra ordentligt när du lämnar din stuga eller lägenhet, särskilt i dessa tider. Följ noga anvisningarna i er tilldelade bokningsbekräftelse.
  • Att planera noga inför sin vistelse och exempelvis ta med sig mat och andra förnödenheter som inhandlats på hemorten uppmuntras.

Om läget förändras med anledning av beslut från regering eller rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kan Barncancerfonden Södra behöva stänga ner sina rekreationsanläggningar tillfälligt. Tills vidare gäller ovanstående uthyrningsregler och -riktlinjer.

Om ni är osäkra inför er vistelse och har frågor kring våra rekreationsanläggningar och Covid-19, kontakta gärna Barncancerfonden Södras kansli och prata med oss.

Du når administratör Emma Andersson på telefonnummer: 070-199 11 64 eller e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.