Invajo - Events tool

Priser för Lindvallen

Våra två lägenheter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Under sommarhalvåret byts skidåkning ut mot mountainbiking, vandring och fiske. Naturen är bokstavligen precis utanför dörren.

De två lägenheterna är nyrenoverade sedan 2020 och 2021. I lägenheterna finns ett allrum med matbord och soffgrupp, ett fullt utrustat kök samt tre sovrum med totalt åtta bäddar. Det finns även två badrum, varav ett med bastu.

Lindvallen erbjuder möjligheten till en härlig och aktiv paus från vardagen.

De datum som är aktuella för ansökan gäller vecka 27 - vecka 35 (vecka 27 inleds med fredagen den 2 juli och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Under dessa veckor är det endast möjligt att hyra Lindvallen veckovis. Bytesdag är fredagen.

Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends mellan den 3 september - 30 september.

Nedanstående veckopriser gäller för våra medlemmar under hela sommarsäsongen:
  • A-medlem: 1 250 kr
  • B-medlem: 2 000 kr
  • C-medlem: 4 500 kr

Om du är osäker på vilken medlemsstatus du har kan du alltid läsa mer på vår hemsida, eller kontakta Emma Andersson på telefon: 070-199 11 64 eller e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

Här kan du läsa mer om Lindvallen.

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.