Invajo - Events tool

Priser för Tjörnarp

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön, nära natur med kringliggande strövområden i skog. Tomten ligger i ett befintligt villaområde med blandad bebyggelse. På gångavstånd finns idrottsplats med gräs och grusplan, och det är gång/cykelavstånd till en närbelägen badplats i Tjörnarpssjön.

Det finns fem byggnader för boende; fyra välutrustade stugor med plats för sex personer, samt storstugan i två våningsplan som har sju sängplatser.

Tjörnarp erbjuder en möjlighet att få komma bort från vardagen för lugn och ro, samt utbyte av erfarenheter med andra i en liknande situation. På anläggningen finns även en gemensam bastu, uppvärmd pool under sommarsäsongen, aktivitetslokal med pingisrum samt två båtar och fiskekort.

De datum som är aktuella för ansökan gäller vecka 23 - vecka 35 (vecka 23 inleds med fredagen den 4 juni och vecka 35 avslutas med fredagen den 3 september). Under dessa veckor är det endast möjligt att hyra Tjörnarp veckovis. Bytesdag är fredagen.

Vi tar även emot önskemål för veckor och weekends från den 30 april - 3 juni, samt den 3 september - 30 september.

Nedanstående veckopriser gäller för våra medlemmar under hela sommarsäsongen:
  • A-medlem: 1 250 kr
  • B-medlem: 2 000 kr
  • C-medlem: 4 500 kr

Om du är osäker på vilken medlemsstatus du har kan du alltid läsa mer på vår hemsida, eller kontakta Emma Andersson på telefon: 070-199 11 64 eller e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

Här kan du läsa mer om Tjörnarp.

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.