Öppet Hus

Tack för ditt deltagande i vårt Öppna Hus

Stort tack för ditt deltagande i vårt Öppna Hus. Vi hoppas att du fick svar på dina frågor och att du hade en möjlighet att kika runt i våra lokaler. 

För att fortsätta att se vad som händer hos oss på JENSEN Gymnasium Norra så följ oss gärna i vår vardag på Instagram .

Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte att maila oss på norra@jensengymnasium.se

Vi hoppas att du hann med att besöka någon av våra skolledarpresentationer, om inte så kommer här en kortfattad påminnelse om några saker som kännetecknar JENSEN och JENSEN Gymnsaium Norra:

  • Matsal - ja, vi har en matsal i våra lokaler här på Norra. Vi serverar alltid våra elever ett vegetariskt alternativ samt en annan huvudrätt, detta kompletteras med vår fräsha salladsbar. Vår goda mat får vi från Sandborgen
  • För elevernas ökade trygghet och trivsel - inga skåp. Hos oss har våra elever hemklassrum där de kan hänga av sig jackor, väskor och skolmaterial. 
  • Idrottssal - Vi har inte en egen idrottssal i skolbyggnaden, men väl en lokal runt hörnet i vilken mycket av den praktiska idrottsundervisningen sker.
  • Schemat - Effektiv schemaläggning gör att våra elever får komrimerad skoldag med egen ansvarstid under stor del av skoldagen. Schemat på JENSEN gymnasium liknar ett schema på universitet. Varannan vecka har du lektioner på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen så du kan planera din dag på ett bättre sätt. När du inte har lektioner har du möjlighet att gå på schemalagd och lärarledd Smart Study (läxhjälp) så att du ska få mer stöd att nå dina målbetyg, eller så använder du tiden för din idrott.

     

JENSEN Gymnasium Norra vill gärna att du svarar på frågorna nedan (svaren är anonyma)