Invajo - Events tool
Plats
Bonniers Konsthall
Datum
12 juni 2019
Tid
09:00 - 16:30

Varmt välkommen till prisutdelningen av White Guide Green 2019!

Den 12 juni koras Sveriges mest hållbara matbutiker när White Guide Green 2019 går av staplen på Bonniers Konsthall i Stockholm. 

Ta del av intressanta föreläsningar samt mingla med de bästa i branschen för att sedan vara med när Sveriges mest hållbara matbutik utses, tillsammans med 10 andra kategorier. 

Dagen startar med frukost och mingel, följt av föreläsningar med hållbarhetsfokus. Efter lunch drar prisutdelningen igång och vi får veta vinnarna i White Guide Greens 11 kategorier.

Inom kort presenteras ett mer detaljerat schema. 
 
Plats: Bonniers Konsthall, Stockholm

Tid: 9.00 - ca 16.30

Pris: 950 kr exkl. moms. Denna kostnad gäller oavsett om du är nominerad eller ej.
I priset ingår frukost, lunch samt eftermiddagsfika. Varje deltagare får även ett exemplar av den tryckta guiden.  


Sista anmälningsdag är den 27 maj - antalet platser är begränsat och först kvar kvarn gäller. Säkra din plats, anmäl dig idag! 
OBSERVERA! Om du anmält dig men inte kan komma på galan måste detta meddelas senast den 5e juni, annars debiteras fullpris. 

Genom att ni skriver er mailadress i er bokning godkänner ni också att vi kontaktar er med information före samt efter galan. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
White Guide Green deltagare
30 maj 2019 (00:00)
950.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
White Public AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av White Public AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, White Public AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.