Invajo - Events tool Get people together
Arrangör
Utemagasinet
Plats
Skeviks Gård
Datum
4 - 6 september 2020
Tid
10:00 - 16:00

Missa inte vårens Utehelg!

Vi följer myndigheternas rekommendationer för vad som gäller evenemang och folksamlingar.
Därav så flyttas datumet för Utemagasinets friluftsevenemang UTEHELG till 4–6 september 2020. 

Skulle eventet inte bli av pga. Covid-19-utbrott så garanterar vi att du får pengarna tillbaka för din biljett. 

 

Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi göra UTEHELG till en årlig tradition, ett återkommande familjearrangemang för friluftsliv och naturnära njutning nära storstaden. Vårt event samlar redan äventyrliga familjer och de som är nyfikna på friluftsliv – vana utövare och branschfolk blandas med nybörjare och de som bara vill komma bort ett slag och upptäcka naturen och dess möjligheter. Vi menar att ett aktivt liv för hela familjen går att få ihop – där allas intresse tillhandahålls. Inte minst vill vi öka intresset för friluftsliv!

Med vårt event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsfantaster. Ett sätt att träffas, byta erfarenheter och kunskaper – och inte minst upptäcka variationen i friluftslivet. Vi fyller dagarna med uteaktiviteter, kurser och seminarier för både ungomar och vuxna. Det blir vandringar på olika nivåer, MTB-cykling, kajakpaddling, yoga och trailrunning.  Laga mat utomhus med våra friluftskockar av naturens egna råvaror, lär dig tända eld med eldstål eller hur man packar den optimala vandringsryggsäcken. Allt detta och mycket, mycket mer kan du göra på UTEHELG.

På kvällarna äter och dricker vi gott, antingen en trerättersmeny i resturangen på Skeviks Gård, eller så väljer man en enklare middag i vårt mattält. Kanske vill du hellre laga din egen middag framför tältet i den vackra vårnatten. Här finns alternativ för alla!

Livemusik och skönt häng vid lägerelden är ett självklart alternativ när magarna är mättade. Välkommen till tentipin vid stranden för skönt häng och härligt sällskap.

Välkomna till UTEHELG!

Läs mer om UTEHELG här

De första 300 som köper Utepass 1 dag eller 3 dagars får en goodiebag med produkter från Utemagasinet och partners. 

Vad ingår i priset?

Utepass 4-6 september - Vuxen 895 kr/Ungdom 295 kr
Få ut det mesta av UTEHELG. Det här är passet för dig som vill kunna välja mellan alla aktiviteter som erbjuds under festivalen hela helgen.

Utepass 1 dagars - Vuxen 495 kr/Ungdom 195 kr
För dig som vill kunna välja mellan alla aktiviteter som erbjuds på UTEHELG under en valfri dag. 

Utehäng- Vuxen 195 kr/Ungdom 95 kr
Tillträde till eventområdet alla dagar och tider. Tillgång till alla ickebokningsbara aktiviteter som föreläsningar, vissa workshops, filmvisningar mm

Gratis entré för barn under 8 år. Ungdom 8-17 år. Vuxen 18 år och uppåt.

Obs. När du väljer att köpa flera pass i ett och samma köp är det enbart du som bokar som får information som vi från UTEHELG mailar ut. Vill man få information till alla bör man göra separata bokningar. 

Rekommenderad ålder för aktiviteter är 8 år och uppåt. Barn och ungdom under 18 år får vara med på aktiviteter i sällskap/medgivande av ansvarig vuxen. 

Bokning av aktiviteter sker via webb ca 10 dagar innan eventet. Information kommer sändas ut med länk till bokning.

Ditt Utepass hämtar du ut vid incheckning i UTEHELG informationstält på området!
Spar ditt bekräftesemail som bevis på köp av pass.

Boende- Boendealternativ hittar du på www.skeviksgård.se. Där finns möjlighet att boka både självhushåll och tältplats eller ett rum på hotellet. 

Mat- Finns att köpa på Skeviks Gård, för självhushåll rekommenderar vi butikerna vid Värmdö Marknad.

 

 

 

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Utepass 4-6 september vuxen
4 sep 2020 (23:59)
895.00 SEK
0
Utepass 4-6 september ungdom 8-17 år
4 sep 2020 (23:59)
295.00 SEK
0
Utepass 1 dagars (valfri dag)vuxen
6 sep 2020 (23:59)
495.00 SEK
0
Utepass 1 dagars (valfri dag) ungdom 8-17 år
6 sep 2020 (23:59)
195.00 SEK
0
Utehäng 4-6 september vuxen
6 sep 2020 (23:59)
195.00 SEK
0
Utehäng ungdom 8-17 år
6 sep 2020 (23:59)
95.00 SEK
0
UTEHELG Vinst
6 sep 2020 (23:59)
895.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB (Eventavdelningen). Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.