Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Utemagasinet
Plats
Vålådalens Fjällstation AB
Datum
18 - 21 mars 2021
Tid
16:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Fjällfest Vålådalen - 18-21 mars

FJÄLLFEST INSTÄLLT

EVENTET FLYTTAS TILL VINTERN 2022

 

Äventyr / Inspiration / Gemenskap / Njutning / Kunskap

Utemagasinet följer folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer gällande evenemang och folksamlingar. För 2021 planerar vi att kunna arrangera våra event och kommer självklart att göra dem säkra för deltagare, personal och alla inblandade. Skulle det vara så att eventet på grund av folkhälsomyndigheternas restriktioner och rekommendationer inte går att arrangera återbetalas biljettpriset till fullo!


Dagarna fyller vi med guidade turer, kurser och seminarier. Det blir toppturer på skidor, längdskidåkning, snöskovandring, lavinkunskap, vintertältning och mycket mer. Om kvällarna äter vi goda middagar tillsammans, lyssnar på inspirerande föreläsare och delar erfarenheter.

Fjällfest är till för dig som älskar vinterfjäll – och dig som är nyfiken, men kanske aldrig upplevt fjällen om vintern. Vi vill skapa en mötesplats som är öppen för alla, med gemenskap och uteglädje i fokus. Oavsett färdighetsnivå kommer du garanterat att få prova nya aktiviteter, och lära dig nya saker, i en helt oemotståndlig miljö.

Hoppas vi ses!

Information om Fjällfest!

Utepasset som gäller från torsdag eftermiddag till söndag lunch ger dig tillträde till Fjällfest i Vålådalen. Under dessa dagar får du hänga med på spännande äventyr, inspireras av kunniga guider, lära dig av de bästa inom vintersport och umgås under dygnet med likasinnade. Eller varför inte bara njuta av den vackra natur Jämtland och Vålådalen har att erbjuda. Låna utrustning av valfri sort och ge dig ut i det vackra vinterfjäll-landskapet. På plats i Vålådalen möter du Sveriges främsta experter inom vinterfriluftsliv och får testa utrustning och kläder från våra partners. 

Platserna till Fjällfest är begränsade. Vi kommer enbart att släppa 100 platser till eventet och vi delar sen in alla deltagare i 6 lika stora grupper. I någon av dessa grupper kommer du att vara när du är med på de 3 aktiviteter som Fjällfest erbjuder alla er som köpt ett Utepass.
Om du vill bli placerad i en slumpvis vald grupp och på köpet få extra kul och massor av nya vänner behöver du inte uppge något. Men om du absolut vill vara i samma grupp som någon/några är det viktigt att du anger det i anmälningsformuläret

Dessa tre aktiviteter som Fjällfest erbjuder alla är topptur på randonee-skida, skogstur på snösko/turskida och klassisk längdskidåkning. Du kommer att bli erbjuden en plats på vardera tre aktiviteter. Dessa aktiviteter pågår mellan kl. 9.00- ca kl. 14-15.00. Vill du inte vara med så avbokar du din plats hos Fjällfest personal på plats i Vålådalen. Du kan då välja att göra något på egen hand och låna/hyra eventuell utrustning från av våra partners eller från Vålådalens Skidshop. Om du har egna skidor, snöskor, stavar och pjäxor tar du med dej det till eventet. För dej som inte har egen utrustning kommer vi låna ut det via Outdoor Buddies eller någon av våra övriga partners.

Utöver de 3 aktiviteter som alla erbjuds så kommer det finnas bokningsbara aktiviteter under eftermiddagarna. Måndag den 8 mars kommer en länk till bokning skickas ut till de som har köpt ett Utepass till Fjällfest. Samtliga aktiviteter kommer behöva bokas inför eventet pga. att vi behöver hålla mindre grupper och undvika tillfällen med trängsel. Vi följer alla regler och rekommendationer gällande vid tidpunkten.

På lördag kväll mellan kl. 18-21.00 kommer vi ha en mässa där våra partners ställer ut sina produkter. Du får då möjlighet att träffa alla partners samlade på ett ställe och kan testa produkter, ställa frågor till leverantörer samt mingla runt. Detta kommer att ske kontrollerat och vi kommer att se till att det inte blir trängsel. 

Du kan välja mellan att bo i rum/stuga på Vålådalens Fjällstation eller att campa utanför anläggningen. Boende och matpaket köper du direkt av Vålådalens Fjällstation.
Läs mer under fliken boka boende på Fjällfest. 

Observera att köpet är bindande - Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av resor. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Observera vid kortbetalning - Ersätt bokstäverna å,ä och ö med a resp o om du har dessa bokstäver i ditt namn, trots att det vid kortbetalningen står att ange ditt namn exakt så som det står på ditt betalkort. 

 

 

 

 

Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.