Invajo - Events tool
Plats
Stockholms Filmhus
Datum
2 december 2021
Tid
18:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Änglarnas Jul!

STORSEANS med Benny & Helena-Magdalena

Torsdagen 2 december hälsar änglarna och andevärlden på och du är självklart inbjuden till denna magiska Nära-kväll! Vi samlas vi på Filmhuset i Stockholm där två duktiga medier, Näras egna andliga profiler Benny Rosenqvist och Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, håller storseans. Du kommer även att få delta i en änglameditation och njuta av föredrag om änglarna som är med oss i mörkret och sprider ljus och hopp till oss alla. Benny och Helena-Magdalena avrundar kvällen med att ge oss healing. Nu när vi äntligen kan samlas igen för storseans känns det underbart att få inleda julmånaden december med magi.

Varmt välkommen!

 

Allt detta ingår:

<3 Storseans med mediet Benny & Helena-Magdalena

<3 Helena-Magdalena leder Änglameditation

<3 Benny föreläser om Änglarna och ljuset

<3 Mantrasång som går rakt in i hjärtat

<3 Kärleksfull healing till oss alla

<3 Boksignering med Benny och Helena-Magdalena

<3 Näras vackra Tacksamhetsbok får du i present

Pris: 395kr

 

tacksamhetsboken10206325.jpg

 

 

  Du får vår vackra Tacksamhetsbok i present!

 

 

 

 

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd och antal personer. Men vi hoppas och tror på att vi ska kunna genomföra det fysiska eventet som planerat.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Biljett
2 dec 2021 (12:00)
395.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.