Invajo - Events tool
Arrangör
Sweco
Plats
Online
Datum
29 september 2021
Tid
12:30 - 13:00

Ny teknik och ny data, men hur bidrar det till energiomställningen och en effektivare elektrifiering av staden?

Ny teknik är alltid spännande! Vi lever i en tid där tekniken utvecklas allt snabbare och våra möjligheter till insamling av data följer samma trend. Just nu sker elmätarbyten för konsumenter runt om i vårt avlånga land, och med det följer nya möjligheter. Det är ett i raden av exempel på teknikbaserade förändringar i energibranschen. Men vad händer om man inte stirrar sig blind på tekniken utan lyfter blicken och funderar på hur den nya tekniken och datan kan bidra i energiomställningen, vad ser man då? Kan vi till exempel lösa effektproblematiken?

Lyssna på vad elnätsbolaget Ellevio och energikonsumenten Energikontoret i Storsthlm tänker kring detta. Och vem vet kanske kan du bli inspirerade att se hur du kan använda den nya tekniken för energiomställningen bästa.

Tid: onsdagen den 29 september kl.12.30-13.00

Medverkande:
• Stephan Stålered, Ellevio
• Johan Nyqvist, Energikontoret Storsthlm
• Kennet Wilhelmsson, energikonsult, Sweco

Moderator: Ulrica Johansson, energikonsult, Sweco

Anmäl dig i formuläret nedan så får du en länk skickat till dig för att logga in till webbinariet. Sprid gärna denna inbjudan till dina kollegor och andra kontakter med intresse för energiomställningen.

Deltagandet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Sweco

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ny teknik och ny data, men hur bidrar det till energiomställningen och en effektivare elektrifiering av staden?
29 sep 2021 (12:30)
0
Sweco Sverige AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sweco Sverige AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sweco Sverige AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.