Invajo - Events tool

Sunbirdie evenemang

Vanadisplan 6
Vanadisplan 6, Stockholm
Visa på karta
25 mars 2019
08:00 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Sunbirdie
Boka/OSA
Plats
Vanadisplan 6
Datum
25 mars 2019
Tid
08:00 - 10:00

Välkommen!

Inför denna säsong har vi bestämts för att testa lite nya vägar – häng med oss du med och se var du kan träffas oss denna golfsäsong. Utöver våra egna deltävlingar i Sunbirdie Classic kan du i år träffa oss under Golf Gotland Runt, Good Life Open och Fjälltouren. 

De senaste åren har vi fokuserat på vår egen tävling Sunbirdie Classic, men i år kommer vi testa ett lite annorlunda upplägg med färre egna tävlingar och i stället delta i andra, välkända event och golftävlingar runt om i Sverige. Under våren är vi med på Golfa Gotland Runt, där över 600 deltagare spelar under en vecka och sedan är vi med på Smart Seniors ”Good Life Open” och Fjälltouren. Dessutom arrangerar vi 5 egna Classic-tävlingar, så vill du vara med gäller det att hänga på låset när klubbarna lägger ut tävlingsprogrammet.
Bokning
Antal
Evenemang 1
0
alternativ 2
0
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.