Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Digitala kompetensdagen 2020

Arrangör
Skolon
Plats
Linnéuniversitetet
Datum
25 juni 2020
Tid
10:00

Välkommen till den 11:e upplagan av Digitala kompetensdagen - en hel dag med spännande föreläsningar och aktiviteter av olika slag!

I likhet med tidigare år finns en det en lång rad spännande föreläsningar att lyssna till, men också workshops och utställare. Vi tvekar inte när vi säger att här finns någonting för alla pedagoger oavsett om du är verksam i förskolan eller vid universitetet.

Nytt för i år är bland annat att vi erbjuder föreläsningar om AI, att du kan göra ett besök i ADHD-lådan, delta i workshops i bland annat textprogrammering, musikskapande och filmredigering.

Som vanligt kommer vi också att dela ut uttmärkelsen ”Årets nätspridare”.

Vad är Digitala kompetensdagen?
Jo, en dag som vänder sig till pedagoger, skolledare och beslutsfattare inom alla delar av utbildningssystemet och i hela Kronobergs län. 2019 blir det elfte (11)! året som den anordnas. Syftet är att ge länets pedagoger och skolledare nya idéer, verktyg och kunskaper samt möjligheter till samtal om IT och skolutveckling.

avmedia.kronoberg.se/digital-kompetensdag-2019/

Arrangörer för Digitala kompetensdagen är AV-Media Region Kronoberg och RUC IT/Linnéuniversitetet.

Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.