Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Skanska frukostseminarium

Arrangör
Skanska
Plats
Boden Business Park
Datum
25 mars 2019
Tid
08:00 - 10:00

Välkommen till en inspirerande morgon

Det breda bostadsutbudet kan illustreras med tre projekt i olika delar av landet – bostadsrätter i Hammarby Sjöstad, hyresrätter i Lomma och BoKlok-lägenheter i Svedala.
Min bedömning är att det blir större efterfrågan på flexibla boenden, som hyresrätter, men bostadsrätter har ju historiskt alltid varit en säker investering och kommer troligtvis att vara det även framåt, säger Mikael Matts. Jag ser också att det kan bli aktuellt med fler och nya boendeformer, till exempel flera äganderätter - lägenheter man verkligen äger och kan pantsätta på samma sätt som småhus, eller nya former av bostadsrätter. Jag tror att vi kommer att se många varianter framöver, säger han.

Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.