Invajo - Events tool

Trendspaningar i branschen

Online
19 november 2020
08:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
Skandia
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
19 november 2020
Tid
08:30 - 09:30

Trendspaningar i branschen, seminarium - Skandia, Revideco och Prima Advokatbyrå

Skandia – Hälsokedjan
Att jobba förebyggande i ditt företag lönar sig. Med Skandias hälsoförsäkring, för förebyggande insatser, har vi minskat sjukskrivningarna med 60 % tillsammans med våra kunder de senaste 13 åren. 8 av 10 använder vår försäkring förebyggande innan sjukskrivning. Vi vet att det är mer lönsamt att förebygga än att vänta tills skadan har skett. Som resultat får vi friskare företag som blir mer attraktiva på arbetsmarknaden och som stärker sitt varumärke. Hör mer om detta när Andreas Richtoff Rickardsson, företagsrådgivare Skandia, berättar om hur Skandias hälsokedja hjälper våra företag att jobba med hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Revideco – Digital bokföring
Spara tid genom att förenkla ditt företags ekonomiadministration med hjälp av digitala verktyg.
Pär Wessel från Revideco AB går igenom hur du som företagare med hjälp av dagens system och verktyg kan förenkla och digitalisera olika arbetsuppgifter i bolagets ekonomiadministration. Vi ger dig verktygen att göra rätt från början.

Prima Advoktbyrå – Hur hanterar man en tvist med en kund? 
Inte sällan hamnar bolag i viss osämja med sina kunder. Det kan bland annat handla om att kunden inte är nöjd med utfallet av vad som beställts eller att kunden anser fakturan vara för hög. Är du intresserad av att veta hur en process går till, när man bör koppla in en jurist och hur kan få hjälp att finansiera juristarvodet?

Anmäl dig till vårt digitala seminarium för att få reda på mer!

När: torsdagen den 19 november

Tid: klockan 8.30

Var: digitalt via Teams, länk skickas till dig på mejl några dagar innan mötet 


Har du frågor är du välkommen att kontakta maria.hellstrom@skandia.se

Varmt välkommen!