Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sahlgrenska Science Park
Plats
Medicinaregatan 8A
Datum
22 mars 2019
Tid
09:30

IP för healthtech – fokus Cyber Security och Techlaw

Välkommen att starta fredagen den 22 mars med frukost, mingel och seminarium!

Zacco, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners, informerar om Cyber Security och Techlaw.

Zacco skyddar och utvecklar företags affärsidéer, uppfinningar, digitala innovationer och annan Intellectual Property. Vi tar ett helhetsgrepp om de immateriella värdena - vi kallar det IP 360°. Där ingår allt från klassisk IP (patent, varumärkesskydd, mm) till modern digital IP (informationssäkerhet, mjukvaruutveckling, IoT, big data, mm). På detta seminarium kommer vi att fokusera på Cyber Security och TechLaw. Vi kommer ta avstamp i det högaktuella ämnet Dataläckor med fokus på Digital Health och Life Science och vi går igenom teknologi och säkerhet tillsammans med relaterad lagstiftning som patientdatalagen och GDPR. Här finns både hot och problem att förhålla sig till men också möjligheten att skapa konkurrensfördelar när saker görs på rätt sätt.

Möt Jimmie Ekvall, som bland annat har en bakgrund som IT-säkerhetschef på Getinge där frågor enligt ovan var av stor vikt varje dag, och Jesper Sundström som i över 20 år jobbat med TechLaw, juridisk hantering av data, mm.
Har du frågor om IP? Vi kommer ha flera experter på plats från olika områden så passa på att komma förbi med era frågor oavsett område!

John-Aron Windolf: Domännamn och varumärkesfrågor på nätet
Jesper Sundström: Jurist, Varumärken och TechLaw
Jimmie Ekvall: Cyber Security
Jonny Brun: Patent
Ingvar Friberg: Patent

Hålltider

09.30 Frukostbuffén står framdukad

09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården

10.30 Slut

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & Zacco

default
Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.