Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sahlgrenska Science Park
Plats
Medicinaregatan 8A
Datum
5 april 2019
Tid
09:30

Attraktiva belöningssystem som lockar och behåller personal

Välkommen att starta fredagen den 5 april med frukost, mingel och seminarium!
 
Attraktiva belöningssystem som lockar och behåller personal

För unga och små företag som saknar tillgång till kapital och inte har möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga löner ligger utmaningen i att hitta ett attraktivt belöningssystem.

Nu finns möjligheten att erbjuda nya rekryteringar och nyckelpersoner i företaget kvalificerade personaloptioner som ger en möjlighet att ta del av en framtida värdestegring av företaget på ett skattemässigt gynnsamt sätt, både för arbetsgivaren och den anställde.

Setterwalls, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners, förklarar hur kvalificerade personaloptioner kan locka nya talanger eller få befintliga att stanna kvar.

Du möter Therese Adolfsson, Kristin Svärd, Hanna Sonning och Johanna Persson.

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården
10.30 Slut

Kort om Setterwalls
Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk och ett mycket gott renommé hos klienter och i branschen. Vi är topprankade av institut som Chambers and Partners och Legal 500. Tack vare att vi lyckats samla några av landets vassaste affärsjurister och bygga dedikerade team runt klienternas frågeställningar, kan vi alltid erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning.

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & Setterwalls

default
Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.