Detta event har redan ägt rum!

Rotary 2.0 – på väg mot ett levande Yrkesnätverk!

Arrangör
Rotary distrikt 2350 Yrkestjänsten
Plats
Welcome Hotel
Datum
13 februari 2017
Tid
17:30 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Det handlar om Rotary som yrkesnätverk nu och framåt!

Vår vision "Rotary 2.0 - det aktiva yrkesnätverket" som skapar värde för sina medlemmar genom attraktivitet och relevans! Vi hade kick off för Rotary som yrkesnätverk vid vårt första inspirations-seminarium i februari 2016 - nu fortsätter vi att inspirera till utveckling!

Seminariet växlar inspiration, grupparbeten och utställningar med mingel och nya personliga kontakter! Det är ett led i en långsiktig utveckling av Rotary som Yrkesnätverk! Förra gången var det många klubbar som bjöd in flera medlemmar för att "ta hem" nya idéer!

Ett antal intressanta inspiratörer kommer att delta: Erik Fjellborg, framgångsrik IT entreprenör med rötterna i Ung Företagsamhet och Birgitta Edberg som nyss avslutat sitt VD-skap i Dataföreningen och är djupt engagerad i implementeringen av EU:s datadirektiv om personlig integritet. Vi får besök av två medarbetare, Lina Hagman och Johanna Lundén från Netlight, företaget med Sveriges bästa företagsledare och mest nöjda medarbetare 2016! De ger alla sina bilder av den starka samhällsförändring som de upplever i sina roller och ger oss sina krav på ett attraktivt och relevant Rotary! Den stora påverkan som digitaliseringen har även på ideella organisationer!

Till inspirationen hör en snabb genomgång av den utveckling som yrkesnätverket i distriktet har genomgått: Vår digitalisering av yrkesnätverket på distriktsnivå genom det sociala nätverket för yrkesverksamma, Rotary Yrkesnätverk på LinkedIn, vårt fokus på klubbrollen som yrkestjänstsansvarig, vår pågående utveckling av affärsmentorskap för entreprenörer och invandrare för att nämna några initiativ.

Seminariet innehåller praktiska grupparbeten som hjälper oss vidareutveckla Rotary till ett aktivt yrkesnätverk! Vi lär oss praktiskt om speeddating i Rotary, hur vi effektiviserar vårt nätverkande med digitala medel och hur vi utvecklar värdeskapande lösningar för klubben som yrkesnätverk. Och skapar professionell utveckling för medlemmarna över klubbgränserna genom temagrupper!

Seminariet är till för er i klubbarna: Engagerade medlemmar, ansvariga för Yrkestjänst och presidenter, styrelsemedlemmar! Ni kommer att träffa andra engagerade medlemmar från andra klubbar och vidga era personliga nätverk! Låt klubben sponsra flera deltagare! Så gjorde flera klubbar vid förra inspirationsseminariet! Bjud in intresserade klubbkamrater, med delade erfarenheter är det lättare att jobba med nya idéer i era klubbar när ni kommer hem! 

Bjud även in vänner och kollegor från era personliga nätverk som kan vara "prospects" för medlemskap i Rotary!

Titta under rubrikerna Inspiratörer och Program så får ni mer information om innehållet i seminariet.

Seminariepris inklusive kaffe/te och en matig wrap: 210:- .
Boka nu, antalet platser är begränsat.
 
Vi ses på på Stallet, Welcome i Barkarby på "Vart är i Rotary på väg" den 13 februari mellan 17.30 och 21!
 
Välkommen!

Yrkestjänstgruppen i Rotary distrikt 2350


Björn Klemming, Rotary Järfälla-Kvarnen, bklemming@gmail.com , sammankallande
Klubben som Yrkesnätverk - Rotary Mentor -  Våra affärsnätverk för hållbara affärer - Hållbarhet & CSR

Lydia Banderby, Rotary Stockholm-Bromma, lydia.banderby@foodsafety.se, Klubben som Yrkesnätverk

Cristina Eriksson, Rotary Lidingö, hangmed2020@gmail.co, Klubben som Yrkesnätverk 

Günther Hiltmann, Rotary Kungsholmen, gunther.hiltmann@ghmm.se, Klubben som Yrkesnätverk - Rotary Mentor

Erik Sturesson, Rotary Stockholm-Strand, erik@eriksturesson.se, Klubben som Yrkesnätverk

 

mingel1.png


 

Rotary distrikt 2350 använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Rotary distrikt 2350. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Rotary distrikt 2350 samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.