Invajo - Events tool
Organizer
QVARTZ
Place
Glassalen, Tivoli
Date
December 11, 2019
Time
15:15 - 17:00

Nissepatruljen

Tag med Nissepatruljen på eventyr i Glassalen i Tivoli onsdag den 11. december kl. 16.00

Julen er traditionernes tid, og Eventyrteatrets juleeventyr er en af de traditioner, der for alvor markerer, at det snart er jul. Derfor glæder vi os over igen at kunne invitere børn og barnlige sjæle i Tivoli for at se årets juleforestilling i Glassalen – for 9. år i træk. 

Lad jer rive med af historien om nissepatruljen, der bliver sendt af sted for at redde julen, da julemanden kort før jul taber sin magiske gavesæk over Den Forbudte Zone i Nisseland. Hvad gemmer sig mon bag de høje mure?

Forestillingen begynder på slaget 16.00, men vi byder på lækre julegodter foran Glassalen kl. 15.15 til dem, der kommer i god tid.

Tilmeld jer her på siden senest den 25. november. Vi sender billetterne pr. e-mail ca. en uge før arrangementet, og de giver naturligvis også adgang til Tivoli og det traditionsrige julemarked. Vi håber, at I har lyst til at opleve endnu et juleeventyr sammen med os og sprede den gode julestemning.

Booking
Bookable until
Quantity
Ja, vi kommer følgende antal voksne
25 Nov 2019 (23:59)
0
Ja, vi kommer følgende antal børn
25 Nov 2019 (23:59)
0
Qvartz is using Invajo´s event tool for managing this event and its attendees. Invajo have no responsibility for the execution of the event. Any questions regarding the event and its content will be answered by Qvartz. For technical questions, please contact Invajo´s support. Your details are handled by Invajo, Qvartz and different subcontractors that are required for the delivery of the products and functions provided by Invajo. By going through with a booking on this event, you also accept Invajos general conditions which are available on www.invajo.com.