Invajo - Events tool

Porsche Track Experience - Precision

Mantorp Park
Parisvägen 8, Mantorp
Visa på karta
15 - 16 september 2020
08:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Porsche Sverige
Boka/OSA
Plats
Mantorp Park
Datum
15 - 16 september 2020
Tid
08:00 - 17:00

Porsche Track Experience - Precision

Porsche Track Experience är en förarutbildning där du deltar med din egen bil. Utbildningen är ett internationellt koncept där du steg för steg utvecklas som förare. I Sverige kommer vi under 2020 genomföra de första två stegen, både i maj och i september. Alla utbildningar sker på Mantorp Park under två dagar.

Precision Training
Vi börjar från början, vår erfarenhet har gett oss tillräckligt med argument för att inte fuska i starten. Allt för många "kliver på" gasen för snabbt med dålig bilkontroll och säkerhet som följd.

Första dagen ägnar vi åt övningar där vi lär oss hantera bilen korrekt i "låga farter". Du får möjlighet att prova på vad som händer när balansen i bilen förändras, över- och understyrning och hur du kan korrigera detta.

Många av övningarna under första dagen är hämtade från eller inspirerade av "verkligheten" vilket innebär att du i din vardag kommer att ha stor nytta av de färdigheter du tillägnar dig under övningarna.

Dag två börjar vi nosa på Mantorp Park "på riktigt". Teori och praktik kommer att ge dig nytt perspektiv på bilkörning. Vi använder både den norra och södra banan för sektionsövningar. Dagen avslutas med att vi kombinerar alla övningar och använder hela banan.

 

Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar. I priset ingår förutom kursen även boende i eget rum på Scandic City Linköping mellan kursdagarna (inkl frukost), 3-rätters middag samt luncher. Ditt deltagande kommer att faktureras från vår eventpartner EC Event & Consulting.

Kursen är främst avsedd för deltagande med Porsche. På grund av programmets uppbyggnad, logistik och infrastruktur är deltagande med Porsche Taycan inte tillåtet under detta event. Kontakta chefsinstruktör Thomas Engelbrekt på Car Events (08-595 110 60) för att diskutera ett eventuellt deltagande med sportbil av annat märke innan bokning. Vi äger rätt att neka kund deltagande om vi inte skulle finna bilmodell lämplig för utformningen av kursprogrammet. Vidare äger vi rätt att ställa in kursen vid för få deltagare (återbetalning av kursavgift).

Cirka 1 månad innan kursstart kommer du få ett informationsmail till e-posten du anger vid anmälan. Du kommer även att bli uppringd av en instruktör dagarna inför eventet.

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Precision 15-16 september
13900.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Porsche Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Porsche Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Porsche Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.