Invajo - Events tool

Porsche Track Experience - Performance

Mantorp Park
Parisvägen 8, Mantorp
Visa på karta
17 - 18 september 2020
08:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Porsche Sverige
Boka/OSA
Plats
Mantorp Park
Datum
17 - 18 september 2020
Tid
08:00 - 17:00

Porsche Track Experience – Performance

Porsche Track Experience är en förarutbildning där du deltar med din egen bil. Utbildningen är ett internationellt koncept där du steg för steg utvecklas som förare. I Sverige kommer vi under 2020 genomföra de första två stegen, både i maj och i september. Alla utbildningar sker på Mantorp Park under två dagar.

Performance Training
Om Precision väckt ditt intresse och gjort dig riktigt nyfiken på avancerad bilkörning då ska du fortsätta till nästa steg – Performance.

Fokus är att förbättra din bilkontroll och respons på utmaningar längs banan, kombinerat med ett teoripass för att du ska få den kompletta bilden. Du kommer verkligen att få känna på och lära känna din bil ännu bättre.

Första dagen har fokus på körteknik i praktiken. Vi är ute på banan och övar i sektioner. Mycket individuell träning, vi kommenterar och du övar igen. Om och om igen – tills det sitter.

Andra dagen knyter vi an till de praktiska övningarna och börjar med teoripass. Det passet ska ge dig vetskapen om till exempel varför ideallinjen ser ut som den gör. Vad är "apex", hur ska man tänka för att nå bra resultat när man tränar/övar.

Med ny kunskap i bagaget tar vi oss an banan igen. Innan den andra dagen är slut har du garanterat fått mycket nya kunskaper om dig och din Porsche.

 

Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar. I priset ingår förutom kursen även boende i eget rum på Scandic City Linköping mellan kursdagarna (inkl frukost), 3-rätters middag samt luncher. Ditt deltagande kommer att faktureras från vår eventpartner EC Event & Consulting.

Kursen är främst avsedd för deltagande med Porsche. På grund av programmets uppbyggnad, logistik och infrastruktur är deltagande med Porsche Taycan inte tillåtet under detta event. Kontakta chefsinstruktör Thomas Engelbrekt på Car Events (08-595 110 60) för att diskutera ett eventuellt deltagande med sportbil av annat märke innan bokning. Vi äger rätt att neka kund deltagande om vi inte skulle finna bilmodell lämplig för utformningen av kursprogrammet. Vidare äger vi rätt att ställa in kursen vid för få deltagare (återbetalning av kursavgift).

Cirka 1 månad innan kursstart kommer du få ett informationsmail till e-posten du anger vid anmälan. Du kommer även att bli uppringd av en instruktör dagarna inför eventet.

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Performance 17-18 september
15900.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Porsche Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Porsche Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Porsche Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.