Invajo - Events tool

Barn, Liv och Trafik 2017

Arrangör
NTF Väst
Plats
Lindholmen Science Park
Datum
7 Mars 2017
Tid
09:30 - 16:30

Välkommen till Barn, Liv och Trafik 2017!

Förstå framtiden först!

Välkommen till en heldag med kunskaps- och erfarenhetsutbyte om barn och ungas trygghet och säkerhet i trafikmiljön. Konferensen är en mötesplats för dig som hanterar och planerar stads- och trafikmiljö, folkhälsa samt undervisning som rör barn och ungdomar.

Möt talare från regeringen, Trafikverket, kommuner, forskare och konsulter. Vi tar utgångspunkt i en ögonblicksbild av trafiksäkerhetsläget idag, går vidare med en spännande utblick mot våra grannländer Norge och Danmark, digitaliserings- och automatiseringstrender, resvanor, trender inom beteendepåverkan, m.m.  (Fullständigt program hittar du som pdf till höger på denna sidan).

 

Häng me´, bli en av dem som förstår framtiden först!

 

Notera! Anmälningsavgift 1395 SEK exkl. moms. För- och eftermiddagsfika samt lunch inkluderat

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Barn, Liv och Trafik 2017
3 Mars 2017 (23:59)
1744.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

emu production AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av emu production AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av både Invajo och emu production AB men distribueras aldrig till tredje part.