Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Moderata samlingspartiet
Plats
Flygeln
Datum
3 - 4 augusti 2022
Tid
12:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Valfokus - Nationell Valkickoff 2022!

För att växla upp tempot i valkampanjen med maximal inspiration samlar vi Moderaternas nyckelspelare i Norrköping den 3-4 augusti.

Är du val- eller kampanjledare i en förening eller krets? Är du förenings- krets- eller förbundsordföranden? En av våra 112 toppkandidater till riksdagen? Eller personal vid riksorganisationen, förbund, kommun eller region? Då får du inte missa chansen att delta i Valfokus den 3-4 augusti – för det är här vi samlas för en stor Nationell Valkickoff för att tillsammans gå in i valrörslens sista del med full kraft. 2022 är året då vi vinner valen kommunalt, regionalt och nationellt!

Den Nationella Valkickoffen blir ett tillfälle att få information och ställa frågor så att du är rustad med allt du behöver veta för att spela din roll i valrörelsen sista sex veckor. Och det är dessutom en chans att träffa andra nyckelspelare, att utbyta idéer och ha kul ihop – ända in på kvällen som bjuder på en gemensam arbetsmiddag med mingel.

Du kan se fram emot 25 timmar fullspäckade med matnyttig information, mycket inspiration och massor av energi som du sedan kan föra vidare till din förening eller ditt förbund. Det är helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som vill ligga steget före i valarbetet. När du reser hem från Valfokus - Nationell Valkickoff 2022 kan vi lova att du kommer att ha full koll på vår valstrategi och valplan för valrörelsens sista veckor.

Ulf Kristersson, Elisabeth Svantesson och Gunnar Strömmer kommer att vara där. Och vi hoppas såklart att du kommer att vara där!

I menyn till höger finner du praktisk information. Anmäl dig genom att fylla i de obligatoriska fälten nedan.
Direkt efter din anmälan behöver du bekräfta den genom att klicka på en länk som skickats till din angivna e-postadress.

Varmt välkommen till Valfokus 2022 – Kampanjupptakten du inte vill missa!

Innovation World Event AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Innovation World Event AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Innovation World Event AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.