Invajo - Events tool Skapa event gratis

Svenska Cupen

Fyrisfjädern Uppsala
Badmintonstigen 1, Uppsala
Visa på karta
12 - 14 april 2019
14:30 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mellansvenska Badmintonförbundet
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Fyrisfjädern Uppsala
Datum
12 - 14 april 2019
Tid
14:30 - 15:00
Bifogade dokument (1)

Svenska Cupen 2019

Den 12-14 april är det återigen dags för Svenska Cupen i Uppsala. Svenska cupen startar på fredagen kl 14:30. Detta är för att samtliga deltagare är inbjudna att se finalen i Badmintonligan som spelas i Uppsala på lördagen med start kl 17:00. Inga matcher kommer att spelas i Svenska cupen på lördagen efter start av Badmintonligans final.

Svenska Cupen är en av de mest populära tävlingarna under året och intresset för att vara med stort. Här kommer information om läget just nu. 

MBF kommer ta ut två tjejer och två killar i varje årgång 2008-2002 som får representera Mellansvenska BF på Svenska Cupen. Mixedparen blir ihoplottade efter mixedrankingen, om man inte har kommit överrens med någon annan spelare. Då måste båda spelarna meddela oss.

Uttagning sker efter rankingen som publiceras den 7/3. Vi kommer likt föregående året att gå efter totala poängen på alla tre kategorier. Dessutom har de som deltog i DM i Nyköping förtur (med reservation för anledning till uteblivet DM-deltagande). Vi kommer meddela berörda klubbar om vilka som är uttagna 11 mars och vi behöver ha besked senast den 19 mars, så tid fins att kalla in eventuella reserver.

Den 6 april kommer ett inför-läger att arrangeras i Backahallen, Örebro. Tränarna på lägret är Marcus Jansson och Sigrid Hallafors.

Kostnad:

Mellansvenska subventionerar kostnaden för att deltaga på Svenska Cupen till 750kr (den verkliga kostnaden är ca 1600 kr). Då ingår tävlingsavgift, läger inför Svenska Cupen (så som tränare, bollar, banor samt lunch och mellanmål), samt boende på Svenska Cupen i skola 2 dagar och en matchtröja. I år har vi valt att låta föräldrar till tävlande barn bo gratis på skolan, förhoppninsgvis kan vi alla hjälpa till med sysslor så våra ungdomar får en toppenhelg. Dessvärre kommer vi tyvärr inte att kunna återbetala inbetalda medel vid eventuell sjukdom etc. Vi hoppas på Er förståelse gällande detta.

Avgiften 750kr (om extra matchtröja 1050kr) för att deltaga på Svenska Cupen ska betalas in på PG senast den 31 Mars MBF:S PG konto: 226094-1. Ange Namn på spelaren samt personnr.

MBF består av en ganska liten styrelse på 4 personer Åsa Hallafors är ordförande, Henrik Åslund kassör, Linda Östlund och Niklas Sandberg är ledamöter. MBF bedrivs helt ideellt, och då vi inte är fler än 4 personer så behöver vi ha er hjälp att göra Svenska Cupen till en bra upplevelse för våra barn/ungdomar. Så vi ber er att vara med och hjälpa till med det ni kan och det är inte bara till era egna barn utan till alla barn som är med från MBF och tävlar på Svenska Cupen. 

Matchtröjan:

Den matchtröja man erhåller från MBF ska användas på invigningen samt att ha på sig vid ev. finaler och prisutdelning. De som varit med på Svenska Cupen förut kan också använda sina tröjor från föregående år. Det kan finnas möjlighet att köpa till en extra tröja, priset för den är 300kr (med reservation för att leverantören kan få slut på lagret). Om man önskar beställa en extra tröja så ska det anges samtidigt som när man registrerar sig att tacka ja till tävlingen. I år har vi valt samarbete med RSL som leverantör (samma som svenska badmintonförbundet/landslaget).  

 

*Genom att anmäla ert barn till Svenska Cupen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR* .
Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Mellansvenska Badmintonföreningen officiella hemsida samt övrigt informationsmaterial och sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till svahnflyget@hotmail.com