Invajo - Events tool

Vip-visning av nyproduktion Las Terrazas de Atalaya

Avenida Marqués del Duero
Av. Marqués del Duero, San Pedro Alcántara
Visa på karta
11 mars 2019
09:00 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mäklarhuset Marbella
Boka/OSA
Plats
Avenida Marqués del Duero
Datum
11 mars 2019
Tid
09:00 - 11:00

Välkommen!

Med fantastiskt läge i Atalaya byggs nu det moderna området "Las Terrazas de Atalaya". En ny urbanisation av moderna lägenheter i ett av de trevligaste områdena mellan Marbella och Estepona.

Här bor ni med gångavstånd till den populära golfklubben Atalaya Golf and Country Club. Endast ett par minuter med bil in till San Pedro/Puerto Banús/Marbella. Varje lägenhet, utan undantag har utsikt över golfbanan och en del med panoramautsikt över havet. Samtliga lägenheter är belägna i syd alternativt sydväst.

Bokning
Antal
Jag kommer
0
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.