Invajo - Events tool Opprett event for gratis

LATERNA -Tree Talks

Vår Frelsers Gravlund
Ullevålsveien, Oslo
Vis på kart
1 - 20 september 2020
Arrangør
LATERNA og Black Box teater
Påmelding
Sted
Vår Frelsers Gravlund
Dato
1 - 20 september 2020

LATERNA -Tree Talks

1. og 2. september kl. 16.00 og 18.00
12. og 13. september kl. 13.00 og 15.00
19. og 20. september kl. 13.00 og 15.00

Tre uker i september inviterer LATERNA til å ta del i praksisen ‘Tree Talks’ en praksis som inngår i prosjektet CoSA – Concerning the Spiritual in Art.. 

LATERNA har siden sommeren 2018 besøkt fire gamle, markante og ærverdige by-trær i Oslo sammen med andre inviterte kunstnere. Gjennom samvær og dialog med trærne gjennom nærvær og bevegelse, tilbringer vi tid med hvert tre og legger merke til hva dette gjør med oss. I september inviterer vi publikum til samvær med oss og Blodbøken på Vår Frelsers Gravlund.

Til ett tre-møte, møter én kunstner fra LATERNA tre deltakere. Det vil være oppmøte 5 minutter før Tree Talks starter, ved en av inngangene til gravlunden. Ved å melde deg på, får du en svarmail med eksakt oppmøtested og praktisk info.

Du melder deg på til Tree Talks her under: 

Deltakelse er gratis, men krever påmelding. Da det er så få plasser pr. Tree Talk, er det mulig å sette seg på venteliste via denne siden. Vi må be deg om å ta vare på alle dine egne eiendeler, som yttertøy og vesker. Takk for at du skrur av mobilen når du er sammen med oss.

Velkommen!


Kunstnerne i denne runden med Tree Talks er: Inger-Reidun Olsen, Marianne Skjeldal, Fernanda Branco og Terje Tjøme Mossige.

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd.


LATERNA er Inger-Reidun Olsen og Marianne Skjeldal, begge koreografer, danse- og performancekunstnere. De performative arbeidene er fundert i en kunstnerisk økologi, der alt står i en sammenheng og får vokse frem over tid gjennom jevnlig praksis og metodiske undersøkelser med mål om å spore historie, samle kollektiver og skape nye former for fellesskap.


Smittevern:

Vi følger alle retningslinjer for å hindre smitte slik at du skal føle deg trygg hos oss. Men det er viktig at du hjelper til ved å ha god håndhygiene og holde minst én meters avstand til andre. Om du skulle ha noen som helst symptomer på COVID-19 må vi dessverre be deg om at du holder deg hjemme og heller kommer tilbake ved senere anledning.Påmelding
Dato
Antall
Velg en dato for å se booking opsjoner.
LATERNA bruker Invajo for å håndtere dette event og dens deltakere. Invajo har ikke ansvar for gjennomføring av eventet. Alle spørsmål knyttet til eventet og dens innhold vil bli besvart av LATERNA. For spørsmål av teknisk art, kontakt Invajos support gjennom support@invajo.com. Dine data håndteres av Invajo, LATERNA og ulike underleverandører som kreves for levering av Invajos produkter og funksjoner. Ved å implementere reservasjon på dette arrangementet, aksepterer du også Invajos rammebetingelser, som er tilgjengelig på www.invajo.com.