Invajo - Events tool Opprett event for gratis

Naboinvitasjon: Garden Wall Users Committee

Black Box Teater
Marstrandgata 8, Oslo
Vis på kart
12 - 13 juni 2020
Arrangør
LATERNA// Inger-Reidun Olsen og Marianne Skjeldal
Påmelding
Dette arrangementet har allerede funnet sted.
Sted
Black Box Teater
Dato
12 - 13 juni 2020

Naboinvitasjon: Garden Wall Users Committee


Hvordan kan en grønn vegg bidra til et bedre naboskap? 

Kan en plantevegg fungere som et potensielt møtested? 

Kunstnerduoen LATERNA  – Inger-Reidun Olsen og Marianne Skjeldal –  skal bygge en vertikal, utendørs plantevegg på Black Box teaterets fasade. Veggen vil bli oppført i slutten av våren 2021, og vi ønsker å involvere dere – nabolaget –  i samtale om hvordan denne planteveggen kan bidra positivt til naboskapet vårt.  

Hvilke aktiviteter ser du for deg/ønsker du deg at kan skje i relasjon til planteveggen?

Hvordan kan planteveggen/teateret spille en rolle for vår opplevelse av tilhørighet?

Velkommen til mat, kaffe og samtale rundt den kommende planteveggen. Vi vil høre din stemme! Som en del av samtalen initierer vi også frøbytte – som én av flere mulige aktiviteter som kan foregå i relasjon til planteveggen. Har du frø, så ta dem med!


Samtalen vil foregå for en gruppe på 10 personer om gangen.

Vi følger selvsagt smittevernreglene, så du kan føle deg trygg her hos oss. Mer informasjon om besøket ditt ved Black Box teater her – se bort fra billettinformasjon og klokkeslett, ellers gjelder de samme forholdsrutinene.


Vi håper at denne grønne lungen kan fungere som en gave til nabolaget, som kan bli nettopp et potensielt møtested og utgangspunkt for ulike aktiviteter som frøbytte, fuglekasse- insektshotell- og frøbombe- verksted, gode samtaler og dialog om naboskap, klima/miljø og tiden vi lever i. Hvordan leve i disse endringene? Og hva vi kan gjøre i fellesskap?