Invajo - Events tool Create event for free

Tree Talks - Linden

Oslo
Minneparken, Oslo
Show on map
June 10 - 13, 2021
Organizer
LATERNA/Black Box teater
Book/RSVP
This event has already taken place!

Tree Talks - Linden

PREMIERE: Velkommen til Tree Talks med Linden i Minneparken i Gamle Oslo! Forestillingen er gratis, men du må bestille deg plass på forhånd. Ved påmelding vil du motta en e-post med praktisk informasjon om oppmøte o.l.

OPPDATERING: Forestillingen er fullbooket, men du kan sette deg på venteliste i tilfelle det dukker opp en ledig plass. Send en e-post til jostein@blackbox.no med ønsket tidspunkt om du vil stå på listen!  

Bli med ned i røttene til det gamle lindetreet i Minneparken!

LATERNA har siden 2018 besøkt fire gamle, markante og ærverdige by-trær i Oslo sammen med andre inviterte kunstnere. Vi har tilbragt tid med hvert av disse trærne – og i dialog med dem, gjennom nærvær og bevegelse, har vi lagt merke til hva dette gjør med oss.

I Minneparken (Ruinparken) inviterer vi til en annerledes guidet tur med lydlig fokus, laget i samarbeid med det gamle lindetreet, Pernille Bønkan og Per Platou. Lindens røtter strekker seg dypt ned i grunnen under Oslo. Lag av historie og historier kommer til overflaten, og virkeligheten begynner å skli.


LATERNA er Inger-Reidun Olsen and Marianne Skjeldal. Tree Talks oppfordrer til å finne alternative innganger til koreografi og dyrker idéen om å tillate noe å oppstå i stedet for å produsere, samt åpne opp for en annen tidsbruk.

Tree Talks – Linden er en del av programmet under Heddadagene 2021 – hele Norges teaterfestival.

Av og med / By and with: Marianne Skjeldal, Inger-Reidun Olsen, Pernille Bønkan, Per Platou. Støttet av / Supported by: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for Utøvende Kunstnere, Kulturetaten / Oslo kommune.

Stor takk til Bispegården ved Kari, Sigmund, Målfrid og Ingvild for tillit, velvilje og gjestfrihet! / Big thanks to Bispegården by Kari, Sigmund, Målfrid and Ingvild for trust, goodwill and hospitality!

VIKTIG INFO: Vi følger selvsagt reglene for smittevern ved teatret, så du kan føle deg trygg når du ser forestillingen. I tråd med myndighetenes retningslinjer for smittevern, er kapasiteten begrenset, og publikum er nødt til å ha på seg munnbind under hele forestillingen. Derfor ber vi deg om å ta med deg eget munnbind til forestillingen.

Avmelding:
Da det er få plasser pr. Tree Talk, setter vi pris på at du gir beskjed i forkant dersom du blir forhindret i å komme, slik at vi kan kontakte en av de som står på venteliste. Ved avmelding, kontakt Jostein på Black Box teater senest én dag i forveien: 
Tel: 23 40 77 79. E-post: jostein@blackbox.no

Smittevern:
Vi følger alle retningslinjer for smittevern, slik at du skal føle deg trygg hos oss – men det er viktig at du hjelper til ved å ha god håndhygiene og holde minst én meters avstand til andre. Om du skulle ha noen som helst symptomer på COVID-19, må vi dessverre be om at du holder deg hjemme og heller kommer tilbake til oss ved senere anledning.