Invajo - Events tool Create event for free

Tree Talks - Blodbøken

Vår Frelsers Gravlund
Oslo
Show on map
June 16 - 19, 2021
Organizer
LATERNA/Black Box teater
Book/RSVP
Place
Vår Frelsers Gravlund
Address
Date
June 16 - 19, 2021

Tree Talks - Blodbøken

Velkommen til Tree Talks med Blodbøken på Vår Frelsers Gravlund! Forestillingen er gratis, men du må bestille deg plass på forhånd. Ved påmelding vil du motta en e-post med praktisk informasjon om oppmøte o.l.

Bli kjent med den gamle blodbøken som har sett byen forandre seg gjennom mange generasjoner!

LATERNA har siden 2018 besøkt fire gamle, markante og ærverdige by-trær i Oslo sammen med andre inviterte kunstnere. Vi har tilbragt tid med hvert av disse trærne – og i dialog med dem, gjennom nærvær og bevegelse, har vi lagt merke til hva dette gjør med oss.

På Vår Frelsers Gravlund inviteres publikum til et møte med en gammel blodbøk. Her vil LATERNA og Terje Tjøme Mossige la oss ta del i sin praksis: de har besøkt treet jevnlig gjennom fire år, til alle årstider. Bli kjent med det store, gamle treet som har bevitnet generasjoner komme og gå og sett byen forandre seg gjennom flere menneskealdre.


LATERNA er Inger-Reidun Olsen and Marianne Skjeldal. Tree Talks oppfordrer til å finne alternative innganger til koreografi og dyrker idéen om å tillate noe å oppstå i stedet for å produsere, samt åpne opp for en annen tidsbruk.

Tree Talks – Blodbøken er en del av programmet under Heddadagene 2021 – hele Norges teaterfestival.

Av og med / By and with: Marianne Skjeldal, Inger-Reidun Olsen, Terje Tjøme Mossige. Støttet av / Supported by: Kulturrådet.


VIKTIG INFO: Vi følger selvsagt reglene for smittevern ved teatret, så du kan føle deg trygg når du ser forestillingen. I tråd med myndighetenes retningslinjer for smittevern, er kapasiteten begrenset, og publikum er nødt til å ha på seg munnbind under hele forestillingen. Derfor ber vi deg om å ta med deg eget munnbind til forestillingen.

Avmelding:
Da det er få plasser pr. Tree Talk, setter vi pris på at du gir beskjed i forkant dersom du blir forhindret i å komme, slik at vi kan kontakte en av de som står på venteliste. Ved avmelding, kontakt Jostein på Black Box teater senest én dag i forveien: 
Tel: 23 40 77 79. E-post: jostein@blackbox.no

Smittevern:
Vi følger alle retningslinjer for smittevern, slik at du skal føle deg trygg hos oss – men det er viktig at du hjelper til ved å ha god håndhygiene og holde minst én meters avstand til andre. Om du skulle ha noen som helst symptomer på COVID-19, må vi dessverre be om at du holder deg hjemme og heller kommer tilbake til oss ved senere anledning. 

Booking
Date
Quantity
Choose a date to see booking options.
Black Box teater is using Invajo´s event tool for managing this event and its attendees. Invajo have no responsibility for the execution of the event. Any questions regarding the event and its content will be answered by Black Box teater. For technical questions, please contact Invajo´s support. Your details are handled by Invajo, Black Box teater and different subcontractors that are required for the delivery of the products and functions provided by Invajo. By going through with a booking on this event, you also accept Invajos general conditions which are available on www.invajo.com.