Invajo - Events tool

Sousou & Maher Cissoko

Slottsparken
Säbygatan 8, Landskrona
Visa på karta
7 augusti 2021
18:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Slottsparken
Datum
7 augusti 2021
Tid
18:00 - 19:00

Sousou & Maher Sissoko

Lördag 7 augusti kl. 18: Sousou & Maher Sissoko

Låt oss presentera världsmusik i världsklass! En duo från dels södra Sverige, dels södra Senegal med en gemensam förkärlek till kora. Harplutan kora spelar en stor roll i västafrikansk musik och det var kring den som denna välrenommerade konstellation bildades.

Denna duo är en unik sammansmältning av musikalisk skicklighet, värme och utstrålning. I deras musik kombineras magnifikt koraspel och uttrycksfull sång med en rytmisk energi.

Med storytelling och upplyftande budskap om gemenskap och tillit till varandra intar de Slottsparkens scen och vi kan knappt bärga oss!

Det finns två olika bokningsalternativ – det ena är bänkar framför scenen, det andra är anvisade picknickplatser i parken. Väljer du picknickplatser är det du som ansvarar för sittunderlag till din plats, exempelvis en filt eller brassestolar.

Klockan 20:00 intar fina Fozzie Fanzine Slottsparken med Det Brinner och Steget på scen. Om ni vill fortsätta kvällen i parken är det viktigt att ni bokar biljett/sittplats till den spelningen också för att säkerställa att ni får samma plats.

-----

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse. 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

- Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
- Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
- Avstånd mellan de olika bokningarna
- Anpassad information via högtalare 
- Fler evenemangsvärdar på plats 
- Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.