Invajo - Events tool

Orquesta Tangarte

Slottsparken
Säbygatan 8, Landskrona
Visa på karta
6 augusti 2021
18:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Slottsparken
Datum
6 augusti 2021
Tid
18:00 - 19:00

Orquesta Tangarte

Fredag 6 augusti kl. 18: Orquesta Tangarte

Har ni någonsin drömt om att svepas in i en värld där tango, passion och poesi är huvudingredienser? Nu har ni chansen när Orquesta Tangarte besöker Slottsparken!

Sedan starten i Malmö 1999 har grundarna Juanja Passo och Sofia Álvarez Tidstrand haft som uppdrag att sprida tangon till så många som möjligt, framförallt på våra breddgrader, och de har gjort och gör det med den äran. Detta är tango som den låter i musikens hemvist och födelseplats, Rio de la Plata, och vi kan med säkerhet utlova en magisk spelning.

Vi pratar om en sextett som hänger sig till dansant musik som gått från de ruffigaste gatorna i Buenos Aires till de mest tjusiga salongerna. Vi pratar lidelse och kärlek. Och vi pratar högklassig underhållning.

Ni vill inte missa detta. Eller stryk det, ni får inte missa detta. Köp biljett nu!

Hjärtligt välkomna och väl mött i Slottsparken!

Det finns två olika bokningsalternativ – det ena är bänkar framför scenen, det andra är anvisade picknickplatser i parken. Väljer du picknickplatser är det du som ansvarar för sittunderlag till din plats, exempelvis en filt eller brassestolar.

Klockan 20:00 uppträder fantastiska Daniel Lemma i Slottsparken. Om ni vill fortsätta kvällen i parken med den spelningen är det viktigt att ni bokar biljett/sittplats till den spelningen också för att säkerställa att ni får samma plats.

-----

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse. 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

- Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
- Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
- Avstånd mellan de olika bokningarna
- Anpassad information via högtalare 
- Fler evenemangsvärdar på plats 
- Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.