Invajo - Events tool

Jennie Abrahamson

Slottsparken
Säbygatan 8, Landskrona
Visa på karta
14 augusti 2021
20:00 - 21:00
Lägg i kalender
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Slottsparken
Datum
14 augusti 2021
Tid
20:00 - 21:00

Jennie Abrahamson

Lördag 14 augusti kl. 20: Jennie Abrahamson

Jennie Abrahamsons femte album “Reverseries” hyllades av kritikerna, bland annat med full pott i Sonic Magazine. Det drömska och storslagna albumet rymmer det alldeles egna sound hon skalat fram skiva för skiva – en sorts enkelhetens pop, men där varje låt rymmer en hel värld.

Det är en magisk värld dessutom, där inga begränsningar finns och dit vi som åskådare och åhörare bjuds in. Popmusik som är egensinnig men också inbjudande och med en röst som är bortom vacker. Den suger in och omfamnar oss.

Hon har turnerat med Peter Gabriel och Peter Bjorn and John och gör sig exakt lika bra på de stora scenerna som på de mindre, mer intima. Vi är lyckligt lottade som får möjlighet att njuta av denna artist - sov inte på bollen, köp biljett nu!

Det finns två olika bokningsalternativ – det ena är bänkar framför scenen, det andra är anvisade picknickplatser i parken. Väljer du picknickplatser är det du som ansvarar för sittunderlag till din plats, exempelvis en filt eller brassestolar.

-----

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse. 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

- Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
- Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
- Avstånd mellan de olika bokningarna
- Anpassad information via högtalare 
- Fler evenemangsvärdar på plats 
- Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.