Invajo - Events tool

I’m Kingfisher

Slottsparken
Säbygatan 8, Landskrona
Visa på karta
13 augusti 2021
18:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Slottsparken
Datum
13 augusti 2021
Tid
18:00 - 19:00

I'm Kingfisher

Fredag 13 augusti kl. 18: I'm Kingfisher

Vinnare av ”Årets singersongwriter” vid Manifestgalan 2021. Americana-doftande låtar med en personlig röst och ett egensinnigt gitarrspel. Senaste albumet ”The Past Has Begun” har hyllats även internationellt, och benämnts som ”Sveriges bäst bevarade hemlighet”. Nu kommer han till Landskrona och Slottsparken.

Med en backkatalog full av själfyllda låtar som minner om Mark Kozeleks finaste stunder och Damien Jurados mest innerliga ögonblick står Thomas Jonsson redo att bjuda Landskrona på en spelning ni sent kommer glömma.

I’m Kingfisher är singersongwriter-musikanten som lägger ner hela sin själ i sin musik och det hörs. Det här kommer bli något alldeles extra, det kan vi garantera!

Det finns två olika bokningsalternativ – det ena är bänkar framför scenen, det andra är anvisade picknickplatser i parken. Väljer du picknickplatser är det du som ansvarar för sittunderlag till din plats, exempelvis en filt eller brassestolar.

Klockan 20:00 uppträder fantastiska Sofia Karlsson i Slottsparken. Om ni vill fortsätta kvällen i parken med den spelningen är det viktigt att ni bokar biljett/sittplats till den spelningen också för att säkerställa att ni får samma plats.

-----

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse. 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

- Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
- Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
- Avstånd mellan de olika bokningarna
- Anpassad information via högtalare 
- Fler evenemangsvärdar på plats 
- Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.