Invajo - Events tool

Daniel Lemma

Slottsparken
Säbygatan 8, Landskrona
Visa på karta
6 augusti 2021
20:00 - 21:00
Lägg i kalender
Arrangör
Landskrona stad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Slottsparken
Datum
6 augusti 2021
Tid
20:00 - 21:00

Daniel Lemma

Fredag 6 augusti kl. 20:00: Daniel Lemma

Det finns hits och så finns det dunderhits. ”If I Used To Love You” tillhör den senare kategorin. Daniel Lemma är upphovsmannen bakom låten och vid mikrofonen och även om just den kommit att prägla hans karriär är han så mycket mer än så.

Lemma, bördig från Höganäs kommun, låter influenser av rootsig blues, Leadbelly och Bob Dylan ljuda i hans musik, en kombination svår att värja sig ifrån. När Daniel Lemma står på scen är det med en sådan självklar pondus att varje spelning blir till en väckelse – vare sig det är ett sologig eller med fullt kompband.

Det är en otrolig blandning av blues, gospel och soul. En otroligt bra anledning för en picknick i Slottsparken. Tycker ni det låter otroligt? Nej då, det är dagens sanning.

Det finns två olika bokningsalternativ – det ena är bänkar framför scenen, det andra är anvisade picknickplatser i parken. Väljer du picknickplatser är det du som ansvarar för sittunderlag till din plats, exempelvis en filt eller brassestolar.

Klockan 18:00 uppträder fantastiska Orquesta Tangarte i Slottsparken. Om ni vill börja kvällen i parken med den spelningen är det viktigt att ni bokar biljett/sittplats till den spelningen också för att säkerställa att ni får samma plats.

-----

Landskrona stad värnar om att du som besökare ska få en trygg och säker evenemangsupplevelse. 

När vi från den 1 juni återigen får möjlighet att arrangera evenemang, så vill vi göra det på ett ansvarsfullt sätt för att minska risken för smittspridning. 

Du som besökare ska känna dig trygg och kunna se fram emot ett trevligt evenemang. Vi har gjort anpassningar och förberedelser vilket bland annat innebär: 

- Evenemangsområdet är stort och erbjuder gott om plats till alla utan att trängas 
- Begränsat antal personer inne i evenemangsområdet 
- Avstånd mellan de olika bokningarna
- Anpassad information via högtalare 
- Fler evenemangsvärdar på plats 
- Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och hänvisar alltid till landskrona.se/evenemang för senast uppdaterade evenemangsinformation.