Öppet hus JENSEN gymnasium Nacka strand

Varmt välkomna till öppet hus på JENSEN gymnasium Nacka strand!

I bästa läge på Kajen vid Nacka strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården startade JENSEN gymnasium hösten 2022.

Det finns goda pendlingsmöjligheter både med buss och båt. Vi bjuder nu in till ett öppet hus där vi berättar mer om oss som skola, vårt unika utbildningskoncept och våra program.

För frågor kontakta oss på nackastrand@jensengymnasium.se

Om JENSEN gymnasium Nacka strand
På JENSEN gymnasium Nacka strand får du som elev en trivsam och lugn studiemiljö. För oss är en positiv studiekultur med arbetsro och trygghet grundläggande för att nå fina studieresultat. Vi arbetar med läsning, skrivande och retorik för att förbereda dig inför dina akademiska studier. Våra elever uppskattar också vårt effektiva schema som gör det lättare att planera sin skoldag och få ihop både idrott, läxor och studier.

Läs mer om skolan jensengymnasium.se/nacka-strand

Bokning
Antal
Öppet hus
0
JENSEN Education använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JENSEN Education. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JENSEN Education samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.