Plats
JENSEN gymnasium Gamla stan
Datum
30 januari 2023
Tid
18:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Öppet hus JENSEN gymnasium Gamla stan

Varmt välkomna till öppet hus på JENSEN gymnasium Gamla stan!

Vi bjuder nu in till ett öppet hus där vi berättar mer om oss som skola, vårt unika utbildningskoncept och våra program.

För frågor kontakta oss på gamlastan@jensengymnasium.se.

 

Om JENSEN gymnasium Gamla stan

Har du höga ambitioner och söker en skola med studiero, lärarledda lektioner och där du förbereds för högre akademiska studier? Då är JENSEN gymnasium Gamla stan rätt skola för dig!

JENSEN gymnasium Gamla stan är en skola med studier i fokus, hög kvalitet på undervisningen och en positiv skolanda. Vi har bland annat en engagerad elevkår, skoltidning, bokklubb, våra faddrar som skapar trivsel och samhörighet samt skolans egna ambassadörer.

Vi har en hög andel (96 %) behöriga lärare med höga ambitioner och ett lösningsfokuserat förhållningssätt som coachar eleverna att nå högt satta mål. Elever som har gått hos oss tidigare och nu studerar vid universitet vittnar om att de upplever sig väl förberedda för vidare studier.

Vi är stolta över vårt gymnasium som passar elever som verkligen vill satsa på sina studier och känna sig trygga på skolan. Det är eleverna tillsammans med lärarna som skapar tryggheten genom att vi visar respekt och hänsyn mot varandra.

Skolan har en lång tradition av att samarbeta med Ung Företagsamhet och har genom åren vunnit många utmärkelser som 2021, då vi utsågs till Stockholms bästa UF-skola.


 

Läs mer om skolan på vår hemsida.

Se fler filmer om skolan här.