Invajo - Events tool
Arrangör
Hus & Hem
Plats
Online
Datum
5 november 2020
Tid
18:30

Välkommen till Stora Stylingkvällen 2020

 

Stora Stylingkvällen Live

Välkommen till Stora stylingkvällen och en en inspirerande kväll där du möter Hus & Hems stylister och får ta del av deras bästa tips och trix för ett vackert hem!

Nytt för i år är att du kan följa Stora Stylingkvällen via videolänk om du inte har möjlighet att komma till Bryggarsalen i Stockholm. Vi kommer 7 dagar innan att skicka dig videolänken tillsammans med din personliga kod som du anger för att ta del av kvällens program. 

Boka en helkväll med:

• Mängder av stylingtips
• Trendspaningar och inspiration
Sara Garanty ger tips och förståelse för färgsättning i hemmet 
Mathilda Appelberg om profftips för inredning i hemmet
Stefan Nilsson delar med sig av trendspaningar inför framtiden

Prenumerationserbjudande

Vid köp av din livebiljett har du även möjlighet att ta del av prenumerationserbjudandet av 3 nummer av Hus & Hem i samband med ditt köp av livebiljett till Stora Stylingkvällen. För att ta del av erbjudandet välj "Biljett till livesändning + 3 nummer av Hus & Hem", en länk med möjligheten av att ta del av prenumerationserbjudandet á 149kr kommer att skickas efter ditt biljettköp.

99kr - Livebiljett Stora Stylingkvällen
99kr och prenumerationserbjudande 149kr - Livebiljett Stora Stylingkvällen och 3 nummer av Hus & Hem

 

För frågor vänligen kontakta Clara Dahlin 076-169 48 33 clara.dahlin@egmont.se

 

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna. Som läget ser ut nu har vi för avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor

 

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Biljett till livesändning
99.00 SEK
0
Biljett till livesändning + länk till prenumerationserbjudandet 3 nummer Hus & Hem á 149kr
99.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.