Invajo - Events tool
Arrangör
Hus & Hem
Plats
Norrtullsgatan 12N
Datum
5 november 2020
Tid
18:30 - 21:30

Välkommen till Stora Stylingkvällen 2020

 

Välkommen till Stora stylingkvällen och en en inspirerande kväll där du möter Hus & Hems stylister och får ta del av deras bästa tips och trix för ett vackert hem!

Stora Stylingkvällen är Hus & Hems event för alla inredningsintresserade och en kväll fylld med handfasta tips, stylingsråd och inspiration. Matilda Appelberg bjuder på proffstips för att få till inredningen hemma, Stefan Nilsson delar med sig av sina trendspaningar inför framtiden och Sara Garanty ger tips och förståelse för förgsättning, bland annat. 

Du får möjlighet att träffa Hus & Hems redaktion, andra inredningsintresserade och få personliga tips till ditt eget hem. 

Boka en helkväll på Bryggarsalen, Stockolm:

• Mängder av stylingtips
• Trendspaningar och inspiration
Sara Garanty ger tips och förståelse för färgsättning i hemmet
Mathilda Appelberg om profftips för inredning i hemmet
Stefan Nilsson delar med sig av trendspaningar inför framtiden
• Alkoholfritt bubbel och tilltugg 
• Välfylld goodiebag
• Träffa redaktionen
Pris: 475kr 

Observera att platserna är begränsade så passa på att säkra din biljett redan idag!

 

Följ Stora Stylingkvällen digitalt

Nytt för i år är att du kan följa Stora Stylingkvällen via videolänk om du inte har möjlighet att komma till Bryggarsalen i Stockholm. 

Vid köp av din livebiljett har du även möjlighet att ta del av prenumerationserbjudandet där du för 149kr tar del av både 3 nummer av Hus & Hem och livebiljett till Stora Stylingkvällen. 

Pris: 99kr    - Livebiljett Stora Stylingkvällen
Pris: 149kr  - Livebiljett Stora Stylingkvällen och 3 nr Hus & Hem

Klicka här för biljettköp till Stora Stylingkvällen digitalt

 

 

För frågor vänligen kontakta Clara Dahlin 076-169 48 33 clara.dahlin@egmont.se

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna. Som läget ser ut nu har vi för avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor

 

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Biljett till Bryggarsalen
475.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.