Invajo - Events tool

Hjärt-lungfonden frukostseminarium

Hjärt-Lungfonden
Biblioteksgatan 29, Stockholm
Visa på karta
4 mars 2019
08:00 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Hjärt-lungfonden
Boka/OSA
Plats
Hjärt-Lungfonden
Datum
4 mars 2019
Tid
08:00 - 10:00

Välkommen till en inspirerande morgon med oss!

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Vi arbetar för att fler människor ska få ett längre och friskare liv och vägen dit går genom forskning. Forskning leder till bättre diagnostik, behandling, vård och till kunskap om en hälsosammare livsstil.

Hjärt-Lungfonden bildades 1904 under namnet Svenska Nationalföreningen mot Tuberkulos. Då var målet att besegra dåtidens stora folksjukdom tuberkulosen. Tack vare starka eldsjälar, stöd från svenska folket och forskningsinsatser gjorde man stora framsteg och tuberkulosen blev i stort sett utrotad i Sverige. 
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag kommer
1 mars 2019 (23:59)
0
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.