Opprett event for gratis

The Flying Seagulls kl 13:00

Rådhusplassen
26 september 2020
13:00
Tidssone: Stockholm, GMT+02.00
Arrangør
Høstscena
Påmelding
Dette arrangementet har allerede funnet sted.
Sted
Rådhusplassen
Dato
26 september 2020
Tid
13:00
Tidssone: Stockholm, GMT+02.00

The Flying Seagulls kl 13:00

Bussen Blåmåka er en fargerik scene på fire hjul som vil dukke opp flere steder i Ålesund bysentrum. The Flying Seagulls sprer latter, glede og moro og tar med publikum på en reise gjennom allsang, dans, klovning og magi! Publikum er med på å skape forestillingen og får en stor dose energi å ta med seg videre inn i dagen. 

The Flying Seagulls Norge jobber for å spre glede, varme og positivitet til mennesker i krise, uansett alder, bakgrunn og livssituasjon. De fokuserer på arbeid for barn og mennesker med spesielle behov, og de siste årene har de i hovedsak jobbet i med mennesker på flukt i Hellas og Midtøsten. The Flying Seagulls jobber for å forsvare barns rett til lek, rekreasjon og kreativ utvikling. 

Når koronakrisen kom, snudde den opp-ned på hverdagen hjemme i Norge. De fleste barna måtte holde seg hjemme med foreldrene, uten mulighet til å leke med venner eller delta på sosiale eller kulturelle arrangement. Mange eldre, syke og utsatte mistet både aktivitetstilbud og den sosiale kontakten. Da korona skapte krisestemning bestemte The Flying Seagulls seg raskt for å sette i gang et prosjekt her hjemme. De kjøpte Bussen Blåmåka og kom seg på veien så rask som mulig, med mål om å spre risikofri underholdning og latter.