Invajo - Events tool

Agil revolution startar i toppen

Creative House
Älvtomtagatan 12-14, Örebro
Visa på karta
7 november 2019
07:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
Frontit
Boka/OSA
Plats
Creative House
Datum
7 november 2019
Tid
07:30 - 09:30

Agil revolution startar i toppen

För att lyckas vara långsiktigt konkurrenskraftiga fokuserar många organisationer på snabbare leveranser, ökad anpassningsförmåga och bättre kvalitet. För att uppnå detta arbetar organisationer aktivt med att ställa om till ett agilt arbetssätt. Men denna omställning fastnar ofta som ett metodinförande på IT eller utvecklingsavdelningen. Vad är det som krävs för att få till en omställning av kultur, ledarskap, strategi och budgetprocesser som ger en sammanhängande agil organisation med förutsättningar att förnya sig och överleva?  

Vi på Frontit får ofta förtroendet att komma in och hjälpa våra kunder med just dessa frågeställningar. Nu vill vi dela med oss av de kunskaper och erfarenheter vi har samlat på oss runt detta högaktuella ämne - omställningen till det agila företaget. Under seminariet kommer vi dela med oss av konkreta erfarenheter om hur arbetet kan bedrivas. Vilka är de vanligaste utmaningarna? Vad krävs för att ni ska lyckas? 

Seminariets talare
Talare är Joel Ståhl och Malin Lundstedt


Torsdag 7 november                            
07:30    Registrering och frukost                             
08:00    Seminarium                               
09:00    Mingel 


Välkommen!


Seminariet är särskilt intressant för dig som är nyfiken eller rent av brinner för dessa frågor och som arbetar i ledande position eller har en roll med uppdrag att driva den här typen av frågor.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill delta!
6 nov 2019 (23:59)
0
Frontit använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Frontit. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Frontit samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.