Invajo - Events tool

Agil revolution startar i toppen

Frontit Norrköping
Hospitalsgatan 6, Norrköping
Visa på karta
26 november 2019
15:30 - 18:00
Lägg i kalender
Arrangör
Frontit
Boka/OSA
Plats
Frontit Norrköping
Datum
26 november 2019
Tid
15:30 - 18:00

Agil revolution startar i toppen

För att lyckas vara långsiktigt konkurrenskraftiga fokuserar många organisationer på snabbare leveranser, ökad anpassningsförmåga och bättre kvalitet. För att uppnå detta arbetar organisationer aktivt med att ställa om till ett agilt arbetssätt. Men denna omställning fastnar ofta som ett metodinförande på IT eller utvecklingsavdelningen istället för att fokusera på de förändringar i ledarskapet och av de arbetssätt som krävs i hela verksamheten. Vad är det som krävs för att få till en omställning av kultur, ledarskap, strategi och budgetprocesser som ger en sammanhängande agil organisation med förutsättningar att förnya sig och överleva?  

Vi på Frontit får ofta förtroendet att komma in och hjälpa våra kunder med just dessa frågeställningar. Nu vill vi dela med oss av de kunskaper och erfarenheter vi har samlat på oss runt detta högaktuella ämne - omställningen till det agila företaget. Under seminariet kommer vi dela med oss av konkreta erfarenheter om hur arbetet kan bedrivas. Vilka är de vanligaste utmaningarna? Vad krävs för att ni ska lyckas?


Seminariets talare
Talare är Joel Ståhl och Helene Blom


Tisdag 26 november                            
15:30    Registrering                           
16:00    Seminarium                               
17:00    Mingel 


Välkommen!


Seminariet är särskilt intressant för dig som är nyfiken eller rent av brinner för dessa frågor och som arbetar i ledande position eller har en roll med uppdrag att driva den här typen av frågor.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill delta!
25 nov 2019 (23:59)
0
Frontit använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Frontit. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Frontit samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.