Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Energimyndigheten

Arrangör
Energimyndigheten
Plats
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Datum
30 juni - 2 juli 2020

ÅRETS OPINIONSBILDARE

Årets Opinionsbildare är en gala med prisutdelning och utmärkelser till de personer som gjort en tydlig skillnad under året. De som brutit ny mark, engagerat, förändrat, förbättrat och fått effekt på samhället.

Dagens Opinion och Reform Act stod för andra året i rad som värdar för galan och runt 200 personer deltog. Eventet hölls på Tändstickspalatset i Stockholm och samlade en bred skara av politiker, opinionsbildare och kommunikationskonsulter.

Förutom prisutdelning hölls en paneldebatt.

Sex olika priser delades ut i följande kategorier:

– Årets Opinionsbildare

– Årets Politiker

– Årets Kommuniktionskonsult

– Årets Ledarskribent

– Årets Digitala Opinionsbildare

– Årets Gräsrot

 

 

Sändningen har inte startat ännu
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.