Invajo - Events tool

Emeet Göteborg

Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Show on map
September 12, 2019
08:30
Add to calendar
Organizer
Emeet
Book/RSVP
Place
Scandic Crown
Date
September 12, 2019
Time
08:30

Emeet Göteborg - Därför att alla e-handlare förtjänar framgång

Emeet är den demokratiska konferensen för e-handlare, en deltagarstyrd form av konferens. Den bygger på att deltagarna på plats föreslår diskussionsområden inom ett tema.

Det första som möter dig på Emeet är ett mer eller mindre tomt schema. Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, vilka frågor du vill ta upp eller ha hjälp med. Ämnena skrivs ner på en tavla (kallad gridden) med ett rutnät, där varje ruta/slot motsvarar en tid på 45 minuter för att genomföra en gruppdiskussion i ämnet.


Du bestämmer själv vilka ämnen du är intresserad av och vilka diskussioner du vill lyssna på och deltaga i. Det pågår flera diskussioner samtidigt i olika rum för att så många som möjligt ska kunna få möjlighet att lyfta upp just sina frågor. Mellan varje föredrag är det en kort paus, så att du får chans att umgås och nätverka.

Dagen avslutas med middag och underhållning - glöm inte att ansöka om en middagsbiljett, det finns ett begränsat antal platser. Vett & Etikett på Emeet

Du ska inget sälja – Ve och förbannelse över den som försöker sälja på emeet. Syftet med emeet är att träffas, ehandlare, leverantörer och intressenter, och tillsammans prata ehandel, inte att sälja eller köpa in tjänster eller produkter. Den som inte respekterar detta drabbas inte bara av de andra deltagarnas förakt utan även av arrangörernas hämnd dvs avstängning från att deltaga på fler emeets.

Du ska inget förtiga – du är här inte bara för att få utan även för att ge så deltag aktivt i diskussionerna. Det finns inga dumma frågor eller felaktiga erfarenheter. Våga fråga och våga påstå, ingen vet bäst utan alla vet något. Vi är alla här för att lära oss av varandra så kom ihåg att ge mer än du tar. Tillsammans skapar vi ett möte som ger något, utan dig blir det inget.

Du ska inget undanhålla – sharing i caring – dela med dig av dina kunskaper och var generös även om du sitter med en branschkollega. Ju mer du ger ju mer kommer du att få så håll inte tillbaka utan våga bjuda på information och erfarenheter. Emeet handlar om att dela.

 

  • Emeet skapas av och tillsammans med alla deltagare (det finns ingen publik).
  • Det finns inget färdigt program, det finns inga bokade föreläsare och det finns ingen publik på Emeet.
  • Emeet skapas av dig ihop med de andra deltagarna. Om ingen sätter upp ämnen på ”Gridden” så blir det inga diskussioner.
  • Alla är likställda på Emeet, du behöver inte vara rädd för att du kan mer eller mindre eller säger fel saker.
  • Vill du veta något, skriv upp det på Gridden, vill du berätta om något, skriv upp det på Gridden.

 

Alla biljetter granskas manuellt efter anmälan. Är du inte en e-handlare så erhåller vi oss rätten att avboka din biljett, du kommer då att få ett meddelande att din bokning har avbokats. Detta betyder att den QR-kod som var bifogad i ditt bekräftelsemejl inte längre är giltig.

 

När du ansöker om en biljett så måste du godkänna att ditt namn, jobbtitel, företagsnamn och mejladress kommer att stå med på den officiella deltagarlistan. 

 

Stort tack till våra partners som gör Emeet möjligt!

 

glesys.png logospectercmyk3.jpg starweb.png ecsterlogo.jpg
Booking
Bookable until
Quantity
Dagsbiljett till Emeet Göteborg
11 Sep 2019 (23:59)
0
Dag- och middagsbiljett till Emeet Göteborg
11 Sep 2019 (23:59)
0
Ehandelse AB is using Invajo´s event tool for managing this event and its attendees. Invajo have no responsibility for the execution of the event. Any questions regarding the event and its content will be answered by Ehandelse AB. For technical questions, please contact Invajo´s support. Your details are handled by Invajo, Ehandelse AB and different subcontractors that are required for the delivery of the products and functions provided by Invajo. By going through with a booking on this event, you also accept Invajos general conditions which are available on www.invajo.com.