Invajo - Events tool

Elgiganten event

Elgiganten
esbogatan 12, kista
Visa på karta
11 mars 2019
09:00 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Elgiganten X
Boka/OSA
Plats
Elgiganten
Datum
11 mars 2019
Tid
09:00 - 11:00

Välkommen!

Uttjänta produkter innehåller värdefullt material som järn, plast och aluminium, men också miljöskadliga ämnen som kvicksilver och kadmium. Det bör absolut inte hamna i vår natur och inte heller förvaras någon längre tid i hemmet. Ta med dig dina uttjänta elektronikprodukter till närmaste Elgigantenvaruhus så ser vi till att de blir miljöväntligt hanterade. Vi säkerställer att skadliga ämnen inte hamnar i naturen och att så mycket som möjligt av produkten blir återanvänd.

Under 2014 samlade vi in 3000 ton begagnade elprodukter i våra varuhus, men vi vill samla betydligt mer. Ta med dig dina gamla elektronikprodukter nästa gång du besöker oss – för miljöns och allas bästa!

Bokning
Antal
Event 1
0
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.