Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Easyfairs i samarbete med Invajo
Plats
Kistamässan
Datum
20 februari 2019
Tid
17:00 - 18:30

Välkommen på mingel!

 

Till Möten & Events och Personal & Chef kommer man för att knyta nya kontakter som leder till affärer, samarbeten och inspiration. Under branschminglet kan du göra allt detta över ett glas bubbel. Så ta med dig visitkorten och kom och mingla med oss!

Minglet arrangeras i samarbete med Invajo den 20 februari 2019, kl 17.00 på Kistamässan i samband med mässorna Möten & Events och Personal & Chef. Det bjuds på bubbel och härlig stämning – hjärtligt välkomna!

Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.